NK¨Croatia¨ Mihaljevci izgubili kod kuće, Papuk pobjedio Kaptol

NK"Croatia" i NK"Sloga"
(FOTO: M.M.)

03.04.2017. | M.M.
Pregleda: 6924

Jučer je završeno 13. kolo 1.ŽNL pravi spektakl dešavao se u Mihaljevcima među vječnim rivalima NK "Croatie" i NK "Sloge" iz Trenkova.

Ova utakmica ne samo da je nosila tenzije derbija nego i važno pitanje bodova. Igrači su u utakmicu ušli veoma pogubito i ne orijentirano pogotovo domaćini pa već u 12. minuti bivši igrač NK "Croatie" Dražen Bradić pogađa za 0:1, što je još više unijelo nemira u redove domaćina da bi u 30. minuti Šipura Josip pogodio iz penala za 0:2 "Sloge".





Nakon predaha Raguž odmah radi tri izmjene te uvodi Marić Ivana, Akik Matiju i Jurišić Josipa nakon čega su se domaćini probudili i posloži kockice na terenu. U 47. minuti sudac Hrmić dosuđuje penal za domaćine, a s bijele točke siguran je Bićanić Tomislav koji daje nadu ekipi.


Možemo reći kako gosti u drugom poluvremenu nigdje nije bilo, a domaćini nikako nisu mogli zabiti gol za izjednačenje iako su četiri puta pogađali stativu i jednom prečku ali tu su bile i sjajne obrane golmana "Sloge" Šimunović Armanda.




Što se bližio kraj utakmice tenzije i želja za izjednačenje je bila sve veća pa su se tu našli i poneki grublji dueli ali i naguravanje te dosta posla za sudca Hrmića.




Možemo reći da su domaćini izgubili utakmicu koja im je bila jako važna i koju nikako nisu smjeli izgubiti, a gosti su uz dosta sreće kući odnijeli zaslužena tri boda.




"Odigrali smo dva poluvremena od toga prvoga me je sramota. To je najlošije poluvrijeme koje je neka moja ekipa odigrala od kada sam trener i drugo u kojem smo bili savršeno dobri pogodili četiri stative, prečku te promašili još pet mrtvih prilika.

To je nogomet, to je sport, a NK "Slogi" čestitam na pobjedi, a nama ostaje da sjednemo i razmislimo što i kako dalje.

Suđenje je bilo regularno i nemam nikakve zamjerke osim što imam zamjerke nekim mojim igračima na pruženoj igri u prvom poluvremenu koja nije u svezi s onim što oni dobivaju od ovog kluba." - rekao je Bernar Raguž trener NK "Croatia" iz Mihaljevaca




Ovu ne baš sjajnu utakmicu obilježio je jedan bivši igrač NK "Croatie" Matko Jurčić koji je u NK "Slogi" ponevši se nesportski te pred cijelim stadionom pokazao srednje prste Ragužu i rekao "Idi kući", ali i guranje Vukoje Tomislava igrača NK"Sloge" Dražena Bradića.






"Za tu situaciju nemam komentara, svatko svoj kućni odgoj nosi." - prokomentirao je Raguž

Jurica Bešlić trener NK "Sloge" nije krio zadovoljstvo i sreću na uzeta tri boda.

" Ovo je derbi začelja u kojem smo uzeli tri boda. Prava prvenstvena uakmica u kojoj je domaćin bio bolji, imali su više prilika, inicijative ali poveli smo na vrijeme. Penal u drugom poluvremenu nas je malo vratio ali izdržali smo do kraja. Vidi se da je domaćin spremniji ali ne pobjeđuje uvijek bolji, čestitke domaćinu i sve najbolje im želim u daljnjem natjecanju i ostanak u ligi." - rekao je trener NK"Sloge" Trenkovo




Jučer su odigrane i ostale utakmice 1.ŽNL gdje su NK "Slaven" Gradac i NK "Jakšić" odigrali s rezultatom 3:3, NK "Dinamo" Vidovci i NK "BSK" Buk 1:1, te NK "Papuk" i NK "Kaptol" 1:0.

Fotogaleriju utakmice možete pogledati ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI