Ured župana: Ronko skuplja bodove dijeleći Vladin novac

Gradonačelnik Ronko dodijelio naknade za ogrjev
(FOTO: Dušan Mirković/PIXSELL)

25.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4944

Nakon jučerašnje gradonačelnikove dodjele novca za ogrjev korisnicima gradskog socijalnog programa, priopćenjem se oglasio Ured župana požeško-slavonskog.

Gradonačelnik Zdravko Ronko je obmanuo građane jer je prešutio vrlo važnu činjenicu - Požežanima je podijelio novac iz decentraliziranih sredstava koji je osigurala Vlada RH i preko Požeško-slavonske županije ga je proslijedila Gradu Požegi na temelju odluke Županijske skupštine.

Gradonačelnikovo je pravo da se fotografira s korisnicima socijalne pomoći i da dijeleći Vladin novac skuplja političke bodove za sebe, no to je s druge strane i krajnje licemjerno od njega jer on konstantno proziva Vladu za nesuradnju i opstruiranje projekata, uporabljujući daleko teže riječi u svojim ispadima protiv hrvatske Vlade.

Isti su novac za ogrjev dobili i ostali gradovi i općine te su ga dosad podijelili svi osim Grada Kutjeva koji će to vjerojatno učiniti ovih dana, stoji u priopćenju koje potpisuje Slaven Paponja, viši referent za odnose s javnošću u Uredu župana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI