Karate-do klub Požega odnedavno održava treninge i u Pleternici

Karate-do klub u Pleternici
(FOTO: Karate-do klub Požega)

28.03.2017. | D.O.
Pregleda: 2822

Odnedavno Karate-do klub Požega održava treninge i u Pleternici. Kako doznajemo od trenera kluba Zdenka Oroza inicijativa je došla od ravnatelja Pleterničke osnovne škole, Hrvoja Galića, a s ciljem pružanja još jedne sportske aktivnosti svim zainteresiranim učenicima, ali i ostalim dobnim kategorijama.

"Najbitnije je da se djeca bave sportom. Treninzi se odvijaju u staroj školskoj dvorani, ponedjeljkom i četvrtom od 19,00 do 20,00 sati. S obzirom da smo tek nedavno krenuli, ovaj termin ostaje do kraja školske godine, a od nove školske godine probat ćemo dobiti i neke nove termine, ovisi o zainteresiranosti polaznika."

Karate priču je trener Oroz započeo u Pleternici devedesetih godina na inicijativu tadašnjeg vodstva Pleternice u klubu Pleternički Sokol. "To je trajalo dvije godine, a nakon toga je druga ekipa preuzela rad. Ovo je sad jedna nova priča, a dodatni razlog aktiviranja u Pleternici je i dolazak djece s tog područja na trening u požeški klub, a na ovaj način im se smanjuju troškovi zbog putovanja i treniraju u blizini svog doma."-ističe Oroz.


Karate je borilačka vještina koja ima dugu tradiciju na području naše Županije. Prvi registrirani klub je bio davne 1975 godine.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI