Filip Pavlović postao kadetski prvak Slavonije i Baranje

Taekwon-do klub iz Velike
(FOTO: M.M.)

27.03.2017. | M.M.
Pregleda: 5682

Na prvenstvu Slavonije i Baranje u Taekwon-dou 25. ožujka u Našicama u organizaciji Taekwon-do kluba "Našice", Taekwon-do klub iz Velike sudjelovao je sa sedam natjecatelja.

Natjecanje se odvijalo u tri dobne kategorije: kadeti, juniori i seniori (oko 300 natjecatelja), sudjelovalo je 12 klubova iz Slavonije i Baranje.





Od Veličkih boraca najviše se istaknuo kadet Filip Pavlović, koji je u svojoj kategoriji, nakon dvije borbe došao do finala, te u finalu pobjedio rezultatom 14:12 predstavnika domaćina. U kategoriji seniora, naš predstavnik, Blaž Čačić, osvojio je srebrno odličje, junior Ivan Čačić također je osvojio srebrno odličje, juniorka Patricija Mandić srebrno odličje, kadetkinja Rahela Ivanković bronca te kadetkinja Lucija Zeba broncu.





Moniki Jelić je nedostajala jedna pobjeda da uđe u polufinale, te da se i ona okiti odličjem. Natjecanje se odvijalo po najnovijem sistemu elektronskog bodovanja gdje sudci gotovo ne mogu imati nikakav utjecaj na ishod borbe, te smo time jako zadovoljni.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI