¨Od malih nogu volim automobile i crtanje, s godinama sam to dvoje spojio i usavršio tehnike¨

Vedranov hobi
(FOTO: A.I.)

25.03.2017. | A.I.
Pregleda: 28073

Vedran ima 23 godine i živi u Požegi. Njegov hobi je crtanje, a budući da je zaljubljenik u automobile, njegovi crteži koje je skupio tokom godina su u najvećem dijelu crteži auta.



"Moja ljubav prema automobilima i početak crtanja kreće još od malih nogu. Već kao mali sam počeo crtati automobile iako iskreno nije mi baš išlo, stoga sam umjesto crtanja auta počeo crtati gradove preko velikih papira, pravio sam ceste te se autićima igrao po tim crtežima" – priča Vedran.







Naravno s godinama se poboljšao i u crtanju automobila. Stvorio je svoj model auta,odnosno izmišljenu marku naziva Woger, koji danas imaju mnogo sličnosti s novijim modelima auta,a on ih je crtao u to vrijeme potpuno drugačije od tadašnjih, sve od vrata, prozora,svjetla na autu. Crta sve automobile, od karavana i starijih modela pa sve do najnovijih modela.



"Crtam i ljude, kuće, ali ponajviše aute. Aute sam znao crtati satima, kako bi na kraju izgledali onako kako sam zamislio u svojoj glavi. Danas, ne crtam baš toliko kao u tinejdžerskoj dobi, zaposlen sam i uz sve obaveze je teško naći vremena. No kada ga nađem onda uživam u crtanju"- priča Vedran.



Na pitanje da li je razmišljao i kako to da nije upisao likovnu školu ili nešto slično rekao je: " Nisam previše razmišljao o tome, jer svoj talent, odnosno hobi sam čuvao za sebe. Crtanje me opušta i smiruje".






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI