Udruga ¨Kvizoljupci Zlatne doline¨ Požega 1. i 2. travnja organiziraju najveće kvizaško natjecanje u Požegi

(ilustracija)
(FOTO: M.M.)

24.03.2017. | M.M.
Pregleda: 3898

U subotu i nedjelju 1.-2. travnja 2017. u Požegi se održava otvoreni kviz turnir "Spring Open Vallis Aurea". Do danas su svoje sudjelovanje, uz brojne požeške ljubitelje kviza, potvrdili ponajbolji hrvatski kvizaši, a kviz organizira udruga "Kvizoljupci Zlatne doline"

Na turniru će sudjelovati oko 90 vrlo značajnih kvizaša u hrvatskim mjerilima kroz tri natjecanja odnosno natjecanje u parovima, pojedinačno i ekipno.

Natjecanja će se održavati dva dana odnosno u subotu 1. travnja radi se o kvalifikacijama pojedinačnog kviza, 160 pitanja plus 40 pitanja za Kviz parove, 200 pitanja za Ekipni kviz u kojemu su četiri člana.


Drugi dan odnosno 2. travnja na Veleučilištu u Požegi održat će se finale Pojedinačnog natjecanja i Kviza za parove.





Kroz sve ovo natjecanje bit će plasirano 500 pitanja tako da po broju natjecatelja ovo je najveći kvizaški događaj u Republici Hrvatskoj, a da nije Zagreb.

Na natjecanju će sudjelovati Lovci iz "Potjere" Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Međeral Sučević, ali tu su još Perica Živanović jedan od 8 predstavnika Hrvatske na kvizaškoj olimpijadi 2016. u Ateni, Mladen Vukorepa također, Krešimir Štimac, Ivan Vlahek i Mario Kovač, te autori pitanja HRT-ovog kviza "Potjera" Maja Rogulj i Filip Karačić.

Nagrade se dodjeljuju za prva tri mjesta u sve tri kategorije kviza te za najbolje plasiranog igrača, par i ekipu iz Požeško – slavonske županije .




Prijave za ovaj kviz primaju se zaključno s 27. ožujkom putem obrasca dostupnih na SOVA-e , a za dodatne informacije možete se obratiti Tomislavu Bleizifferu na broj +385 98 256 234. Pravo za natjecanje imaju sve zainteresirane osobe iz Hrvatske i inozemstva te moraju biti starije od 16 godina.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI