Podržite naše predizborno anketiranje

Ankete
(FOTO: 034 Portal)

24.03.2017. | A.M.
Pregleda: 6507

Poštovani čitatelji, za Lokalne izbore 2017. godine 034 Portal će provoditi nekoliko anketa za Požeško-slavonsku županiju te za sve njene gradove; Požegu, Pakrac, Pleternicu, Lipik i Kutjevo.

Ankete ćemo provoditi na našoj internet stranici i osobno u centrima navedenih gradova te već sad najavljujemo izlazne ankete 21. svibnja točno u 19:01 sati koje ćemo uživo pratiti u dva grada u županiji.

Želimo napomenuti da je anketa na našoj stranici novog tipa te bi trebala spriječiti glasove s duplih IP adresa, ali kako ništa nije 100% sigurno, uveli smo dodatnu mjeru kojom će se automatizmom brisati dupli glasovi s istih IP adresa. Nasuprot dosadašnjim anketama u našoj županiji u kojima sudjeluje tek nekoliko stotinjaka ljudi (maksimalno 500 prema našim saznanjima), naše NOVE ankete su vjerodostojnije, točnije i obuhvaćaju nekoliko tisuća glasova.


Ujedno želimo i naglasiti kako rezultati anketa neće biti dostupni do nakon završetka iste  upravo zbog toga da se eventualni dupli glasovi (iste IP adrese) mogu poništiti. Isto tako, moći ćemo napraviti analizu s kojeg područja županije i dijela pojedinog grada je bilo najviše glasova.


Provoditelji anketa, primjerice u Zagrebu, anketu s 500 telefonskih poziva naplaćuju oko 10 000 kuna, stoga molimo Vas, naše čitatelje, da nas poduprete sudjelovanjem u anketiranju tako što ćete pristati na anketiranje kad Vam priđe netko od našeg 034 tima.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo što ste uz nas i što podržavate naš rad, zbog Vas postojimo i želimo da do Vas dođu informacije onakve kakve zaista jesu.

Redakcija 034 Portala





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI