NK¨Croatia¨ Mihaljevci i ¨Aurea band¨ 25.3. humanitarnom zabavom u Mihaljevcima pomažu maloj Rini

Ulaznica za humanitarnu zabavu u Mihaljevcima koja će se održati 25.03.2017.
(FOTO: M.M.)

23.03.2017. | M.M.
Pregleda: 8019

Posljednjih tjedana provodi se humanitarna akcija "Pomozimo maloj Rini". Rina Beble je naša sugrađanka koja boluje od teške bolesti i nalazi se u Zagrebu na liječenju, a liječenje i boravak u Zagrebu zahtijevaju velike financijske izdatke pogotovo ako se radi o dužem vremenskom periodu kao što je slučaj s našom malom Rinom.

Tako su se ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji priključili članovi uprave kluba NK”Croatia” iz Mihaljevaca i glazbena grupa "Aurea band" Požega.

Naime 25. ožujka s početkom u 20:00 sati u sali NK "Croatie” u Mihaljevcima održati će se velika humanitarna zabava na kojoj će "Aurea band" svirati kako bi se skupio što veći prihod za našu malu Rinu.






Da bi zabava bila što uspješnija uprava NK "Croatie” i "Aurea band" pozivaju sve ljude dobrog srca da se odazovu ovoj humanitarnoj zabavi kako bi svojim prisustvom pomogli da se skupi što veći financijski iznos koji će biti doniran na žiro račun za liječenje Rine.

Cijena ulaznice je 10 kuna, a uz dobru atmosferu i promotivne cijene pića organizatori su pripremili štandove na kojima će se moći kupiti nešto i za pojesti.

"Kao što smo i do sada pokazivali veliko srce, pokažimo ga i sada i odazovimo se ovoj humanitarnoj zabavi u što većem broju za našu Rinu jer dobrih djela nikada dosta.” - poručuju organizatori humanitarne zabave.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI