Pobjede rukometaša i odbojkaša proteklog vikenda

Rukomet
(FOTO: M.J.)

22.03.2017. | M.J.
Pregleda: 3889

Požeški rukometaši prava su senzacija proljetnog dijela natjecanja u 2. HRL, pod vodstvom trenera Hrvoja Jurkovića kao na tekućoj vrci nižu pobjede, pa su tako u pet proljetnih kola upisali isto toliko pobjeda i polako ali sigurno približavaju se vrhu ljestvice, trenutno su na 5. mjestu. U proteklom kolu Požežani su na domaćem parketu bili bolji od Slatine rezultatom 27:24 (17:14), a bilo je dosta problema, gosti su se pokazali kao vrlo dobar takmac, a ovom pobjedom Požega je stigla na bod iza njih. Ono što slijedi je pravi ispit za Požegu, gostovanje kod vodeće ekipe lige Virovitce.

Protiv Slatine standardno ime u rubrici najbolji strijelac – Domagoj Kiš ovoga puta pogodio je "samo" 9 puta, Lovro Farkaš zabio je 5, a fenomenalan na golu naše momčadi bio je Antonio Ćosić sa čak 16 obrana!

Odbojkaši su odradili možda i svoju najbolju partiju u ovoj sezoni, inače sasvim solidnu drugu ekipu osječkog prvoligaša Murse potpuno su razbili u 3 seta. Po setovima je to bilo 25:13, 25:17 i 25:15. Zaista sjajna partija i odlična najava sljedećeg vikenda kada Sokoli gostuju kod momčadi koja je trenutno u najboljoj formi, MOK Vukovara.





Odbojkašice Vallis auree su u Grabriku bile jako blizu boda protiv vrlo jakih djevojaka iz ŽOK Vinkovaca, no ostale su kratkih rukava nakon 4 seta. Utakmica se lomila u 3. Setu kod 1:1, a u vrlo napetoj završnici gošće su bile sretnije i osvojile taj ključni set rezultatom 29:27, pa su naše u četvrtom ipak malo pale i zaustavile se na 20 osvojenih poena. U sljedećem kolu Vallisice pred sobom imaju "nemoguću misiju", gostovanje u Đakovu kod dosad nepobjedivih djevojaka koje će sljedeće sezone vjerojatno igrati prvu ligu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI