U subotu i nedjelju odigrano je 3. kolo kupa čime su i niželigaški klubovi krenuli sa služebenim natjecanjima.

(Ilustracija)
(FOTO: M.M.)

21.03.2017. | M.M.
Pregleda: 4304

U subotu su Požega i Jakšić kao domaćini slavili protiv Slavena odnosno Tim osvježenja, a u nedjelju je Kutjevo razbilo Lipik, a Sulkovci dobrano namučili momčad Hajduka, no gosti su ipak prošli u daljenje natjecanje.




Požega je na krilima sjajnog Tomislava Zelenike uz puno problema pobjedila Slaven Gradac na Rekreaciji. Gračani su se predstavili u odličnom izdanju, poklekli su tek u drugom poluvremenu i to nakon prekida, a strijelci za Požegu u 3:0 pobjedi bili su Zelenika, Lujić i Marčetić. U isto vrijeme u Jakšiću je igran lokalni derbi, a nakon zanimljivih 90 minuta domaćin je izbacio Tim osvježenje iz kupa. Domaći su poveli autogolom Sesara, gosti poravnavaju iz jedanaesterca preko Josipa Banožića, da bi početkom drugog poluvremena Željko Parobek donio Jakšiću pobjedu i plasman u 4. kolo.






Kutjevo je u nedjelju "razmontiralo" Lipik koji je doduše u grad graševine stigao u poprilično šarolikom sastavu. No bez obzira na to, bilo kome zabiti 7 golova nije mala stvar. Po dva puta su pogađali Josip i Ante Budimir, a po jednom Kordić, Ajman i Botički, a počasni pogodak za Lipik postigao je Šahinović. U Sulkovcima se očekivao lak posao za Hajduk s obzirom da igraju dva ranga natjecanja iznad domaćina, no bilo je to sve samo ne lako. Momčad trenera Šarića odigrala je sjajnu utakmicu, odlično je stajala na terenu i nerijetko su jako opasno prijetili gostima iz Pakraca. Gotovo čitavo drugo poluvrijeme su igrali i sa igračem manje, ali i dalje su bili odlični, no na kraju je Hajduk na iskustvo došao do kaznenog udarca kojeg je u pobjedu i prolazak dalje pretvorio Kovačević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI