35.¨Papučki jaglaci¨ održat će se 26. ožujka na 5 staza

HPD "Sokolovac"
(FOTO: M.M.)

21.03.2017. | M.M.
Pregleda: 8188

 HPD "Sokolovac" Požega zajedno sa suorganizatorima; Općina Velika i Park prirode Papuk te pokroviteljom Udruga "Slavonski planinari", poziva sve planinare i zaljubljenike u prirodu na tradicionalnu planinarsku manifestaciju: 35."Papučki jaglaci" – prvi proljetni izlet planinara i ljubitelja prirode na Papuku koji će se održati 26.ožujka 2017. s okupljanjem oko 8:00 sati ispred PD "Lapjak" u Velikoj




Posjetitelji će biti dočekani s toplim čajem i pecivom, a za taj dan je predviđen i bogat umjetnički program ponude hrane i pića.


"Drago nam je da sudjelujemo kao suorganizatori ove manifestacije i ta tradicija će biti nastavljena na obostaranu korist.


Ove godine će naši rendžeri biti ukljućeni kao vodiči te ćemo voditi jednu od ruta koja će se hodati po Papuku, a ove godine bi trebala biti jedna od dužih ruta od Velike do Jankovca i ta ruta bi mogla potrajati i do pet sati.

Kao i svake godine ćemo imati štand gdje će se moći vidjeti, kupiti i uzeti suveniri, brošure, karte pa tako očekujemo posjet od par tisuća planinara što iz Hrvatske što iz susjednih zemalja kako bi pokazali naš Papuk i Slavoniju." - rekao nam je predstavnik suorganizatora Parka prirode Papuk Goran Pavić




"Želim čestitati HPD "Sokolovac" na obljetnici 35. "Papučkih jaglaca" i zahvaliti se na dobroj suradnji svih ovih godina. Općina Velika će se kao i svake godine uključiti i naše planinarsko društvo će odraditi svoj dio posla, a mi sve skupa pozivamo planinare, rekreativce da dođu i iskoriste nedjelju kako bi uživali u ljepotama Parka prirode Papuk." - rekao nam je Tomislav Galić ispred Općine Velika odnosno Turističke zajednice općine Velika.




"35. "Papučki jaglaci" ove godine su u znaku obljetnice "Slavonskog planinarskog puta" koji je pokrenut 1957. godine tako da pozivamo sve naše sugrađane i sugrađanke da nam se pridruže na Papuku.

Zainteresirani ne moraju biti u odličnoj fizičkoj formi dovoljno je da ponesu dobru opremu, a u ovoj manifestaciji koja traje 35 godina mogu uživati mlađi, stariji i rekreativci jer imamo staze razlčite dužine i težine. Tako je prva staza "Jaglaca Tauberove stijene", druga je planinarska kuća "Trišnjica", "Češljakovački vis", "Mališćak" i staza "Jankovac"." - rekao nam je predsjednik HPD "Sokolovac" Predrag Livak







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI