Službenici P.P. Nova Gradiška uhvatili lopove na djelu, a nad drugima dovršili kriminalističko istraživanje

Ilustracija
(FOTO: Ilustracija)

20.03.2017. | M.M.
Pregleda: 3334

Postupajući po dojavi građana policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška 18. ožujka oko 5:00 sati zatekli dvije mlađe muške osobe u krađi u trgovini u mjestu Cernik.

Provedenim očevidom je utvrđeno da su rečene osobe pomoću kamena razbili staklo na prozoru trgovine, nakon čega su prozor otvorili i ušli u unutrašnjost gdje su sa prodajnih polica pokušali otuđili veću količinu cigareta, upaljača, guma za žvakanje, bombona, sokova i alkoholnih pića.

Otuđeni predmeti su vraćeni vlasniku trgovine, a protiv počinitelja policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo teške krađe.


Isti dan policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad dvije mlađe muške osobe koje sumnjiče da su dana 10./11. prosinca 2016. godine u noćnim satima, izvršili krađu iz trgovine u mjestu Cernik.


Krađu su izvršili tako da su razbivši staklo izloga na trgovini, ušli u trgovinu, odakle su otuđili oko 17 štekacigareta raznih marki i proizvođača, 15 boca alkoholnog pića, 120 komada Milka čokolada od 100 grama, 180 paketa žvakaćih guma "Orbit" te 1.000,00 kuna iz registar kase.

Protiv osumnjičenih policijski službenici podnose odgovarajuću kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Kao zanimljivost ističemo da je jedan od počinitelja sudjelovao u obadvije krađe u trgovini u Cerniku.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI