Slavija bolja od Bjelovara, remi Hajduka i poraz Slavonije

Nogomet
(FOTO: 034 portal)

19.03.2017. | M.J.
Pregleda: 3361

U subotu su naši predstavnici u 3. HNL i MŽNL odradili svoj posao za 18. kolo sa podjeljenim učinkom. Pleternička Slavija je povezala dvije pobjede i odmaknula od momčadi koje su u ugroženoj zoni, no naravno da Bognarovi nogometaši i dalje moraju skupljati bodove da se dokopaju mirne zone. Forma je očito u laganom rastu, iako su se dobrano namučili protiv vrlo mlade i rastrčane momčadi Bjelovara. Goti su prvi došli do prednosti već u 4. minuti iz kaznenog udarca. To je poprilično šokiralo Slavijine nogometaše pa je prvo poluvrijeme bilo vrlo loše s njihove strane, bili su silno nervozni i do odmora nisu uspjeli poravnati. To im je pošlo za rukom u idealnom trenutku, na samom otvaranju nastavka kada su natjerali goste da pogode vlastitu mrežu, da bi u 66. minuti Tomislav Žuljević zabio za 2:1 i pokazalo se vrijedna 3 boda.



Slavonija je u Đakovo putovala po bodove koji su ih s obzirom na ostale rezultate mogla gurnuti na sami vrh trećeligaškog društva, no Špeharovoj momčadi je od početka krenulo naopako. U 4. minuti Dino Galičić pogađa Rezinu mrežu, a u 15. Alen Božić pogađa vlastitu mrežu za konačnih 2:0. Nije Slavonija odigrala dobru partiju, kako Špehar kaže za 90 minuta stvorili su jednu stopostotnu priliku koju nije ralizirao Jakešević te samo još 2-3 poluprilike. I dalje je Slavonija definitivno u igri za naslov prvaka, zaostatak se nije povećao s obzirom na iznenađujući poraz Varaždina od Koprivnice.





U MŽNL Hajduk je u Pakracu ugostio Vihor iz Jelisavca, suprotno očekivanom nije to bila utakmica u kojoj se uživalo, gosti su došli po bod u Pakrac i na kraju su se uspjeli obraniti te se mreže mirovale svih 90 minuta. Hajduk će i danas u pogon, u 3. kolu županijskog kupa gostuju u Sulkovcima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI