Otvorena izložba fotografija ¨Požega se budi¨

Požega se budi
(FOTO: Pozega.hr)

18.03.2017. | Pozega.hr
Pregleda: 4079

Nakon nekoliko godina pauze, Grad Požege ponovno je odlučio pokrenuti foto natječaj u cilju razvijanja svijesti o važnosti pozitivnog odnosa prema svom gradu i ljudima u vlastitoj životnoj sredini. Ovim foto natječajem otvorena je mogućnost svima koji vole fotografiju, da ljubav prema svom gradu prikažu kroz objektiv fotoaparata. Tako je nastala izložba fotografija "Požega se budi" koju čini izbor od oko 60 fotografija pristiglih na ovogodišnji istoimeni foto-natječaj. Na izložbi je, po izboru Ocjenjivačkog odbora predstavljeno 25 fotografija nastalih kao djelo 25 autora, među kojima su i tri najuspješnije osvojile novčane nagrade.



Prvu nagradu od 1.000 kuna osvojila je Snježana Mekić Delić, drugu nagradu od 700 kuna osvojio je Josip Mesić, a treća nagrada od 500 kuna pripala je fotografiji Roberta Deme. Nagrade je uručio i izložbu otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović.


-Naš grad nudi pregršt motiva, u različitim godišnjim dobima ili u različitom dobu dana. Nadamo se da nudimo svima koji vole svoj grad i nove inspiracije i motivacije da i dalje budu aktivni. Želimo pobuditi sve da nastave idućih godina bilježiti svoj pogled objektivom, da nastave fotografijom promovirati našu Požegu i pokazivati slikama kako vole grad –poručio je gradonačelnik Neferović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI