U nedjelju u 18 sati Plamene protiv Zadra igraju za povijesni uspjeh

(Iz arhive)
(FOTO: M.M.)

18.03.2017. | M.M.
Pregleda: 3314

Najbolje požeške sportašice igraju utakmicu koja ih vodi u povijest. Dosadašnji najbolji plasman Plamenih je šesto mjesto u državi, a nedjeljnom pobjedom protiv Zadra plasirale bi se među 4 najbolje ekipe u državi, što bi doista bio povijesni rezultat.

Nakon dvotjednog odmora Plamene će u SD Tomislav Pirc ugostiti vrlo dobru ekipu Zadra koja je i dalje u igri za doigravanje, imaju i utakmicu manje u odnosu na Plamen koju će danas odigrati u Slavonskom Brodu. Ta utakmica je odlična prilika Englmanu da još jednom pogleda od kud prijeti najveća opasnost i na koji način se suprotstaviti Zadrankama. Ta utakmica naravno mora ostaviti traga na gošćama, nije lako odigrati dvije utakmice u dva dana, a Brođanke se sasvim sigurno neće olako predati, te će dobrano namučiti ekipu Zadra.





Sezona je za nas već sada uspješna, ali naravno da su apetiti u ovom trenutku puno veći i naravno da u nedjelju očekujemo pobjedu i da vjerujemo kako smo kvalitetnija ekipa te da ćemo pred svojom publikom pokazati svoje pravo lice. Na taj način želimo zahvaliti navijačima koji su nam kroz čitavu sezonu bili velika podrška. Bez obzira na rezultat smatram da već sada možemo biti zadovoljni onim što smo postigli ove sezone – rekla nam je najbolja sportašica Požege Kristina Soldo.


Kada su se Zadar i Plamen sučelili u Višnjiku domaće su odigrala fenomenalno prvo poluvrijeme i stvorile ogromnu razliku, u drugom poluvremenu Plamene su dodale gas, odigrale odlično, ali nisu imale snage za potpuni preokret te su završile u minusu od 9 poena. Od Zadranki svakako treba istaknuti centra Ninu Dedić koja je u Zadru odigrala fenomenalnu partiju, no jasno je da ju ovoga puta očekuje puno teži posao pod koševima.




Objektivno gledajući Plamene su favorit u ovom susretu, kvalitetnija su ekipa, no sigurno će morati odigrati vrhunsku partiju da se ne dovedu u probleme, Zadranke su najjača ekipa koja dolazi u goste još od prve ovogodišnje utakmice u Požegi kada je u Grabrik došao Medveščak. Naravno da su djevojke zaslužile veliku podršku s tribina, plasman među 4 najbolja u državi je nešto o čemu kolektivni sport u gradu može samo sanjati. Naravno, sam plasman među 4 nije kraj puta za naše košarkašice, nakon vjerujemo pobjede nad Zadrom za dva tjedna slijedi gostovanje u Brodu gdje bi trebale rutinskom pobjedom potvrditi 3. mjesto, a nakon toga kreću konačni obračuni i borba za još veći uspjeh, plasman u finale.

U nedjelju u 18 sati svi u Grabrik na povijesnu utakmicu Plamenih!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI