Pročitajte pismo poduzetnice upućeno Vladi RH koje se širi Facebook-om

Pismo poduzetnice Vladi RH
(FOTO: Index.hr)

17.03.2017. | M.B./Index.hr
Pregleda: 16003

Todorićev Agrokor nalazi seu popriličnim problemima zbog prevelike zaduženosti koju ne prati odgovarajućirast poslovnih rezultata. Da je situacija u Agrokoru loša potvrdio je i tajnisastanak Ivice Todorića i Vlade održan u Banskim dvorima.

Upravo taj sastanak izazvao je reakciju poduzetnice Tajane KostanjevečkiMarinić, koja je svoje nezadovoljstvo iskazala u Facebook poruci upućenoj VladiRH.

Njezinu poruku, koja je u kratkom vremenu prikupila veliki broj lajkova ishareova, index.hrprenio je u cijelosti:


Poruka Plenkoviću i Petrovu


"Poštovani,


molim da u svom rasporedu pronađete vremena i javite mi termin kada bibilo zgodno da se nađem s premijerom gospodinom Plenkovićem te predsjednikomSabora gospodinom Božom Petrovom. Također bi Vas zamolila i da se pripremite irazradite strategiju o podmirivanju mojih kreditnih obveza, obveza premaPoreznoj upravi kao i dugova prema mojim dobavljačima/kooperantima.


Nadam se da nećete ovu moju zamolbu olako shvatiti, s obzirom da Ustav RH učlanku 3. naglašava jednakost kao jednu od najvećih vrednota ustavnog poretka,članak 14. naglašava prava i slobode neovisno o IMOVINI I DRUŠTVENOM POLOŽAJU.


Kako bi pokazali narodu da smo svi jednaki kako nam Ustav i garantira,ne bi bilo primjereno da određeni pojedinci, bez obzira na imovinu i status,budu privilegirani te imali poseban tretman u odnosu na ostale građane. Uprotivnom to bi značilo da kršite članak 5. u kojem stoji "Svatko je dužandržati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske".Moj zahtjev slobodno zanemarite ukoliko odlučite ne sanirati dugovanjagospodina Todorića.

Lijep pozdrav"
, zaključuje Kostanjevečki Marinić.

izvor: www.index.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI