Roberto Zanetti najbolji sportaš Grada Pakraca u 2016. godini

Roberto Zanetti najbolji sportaš 2016.
(FOTO: Pakrački list)

17.03.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 4376

Nogometni vratar Roberto Zanetti, igrač NK "Hajduk" Pakrac, izabran je za najboljeg sportaša Grada Pakraca u 2016. godini na tradicionalnom izboru kojeg provode lokalne novine "Pakrački list" i Sportska zajednica Grada Pakraca, a na svečanosti proglašenja 16. ožujka u Hotelu Pakrac plaketu i novčanu nagradu ovogodišnjem laureatu uručili su gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević i Sadmir Delihodžić, predsjednik Sportske zajednice grada Pakraca.

Prije samog čina uručenja nagrade najboljem sportašu Grada Pakraca u 2016. godini okupljene predstavnike sportskih klubova te gradonačelnicu Pakraca Anamariju Blažević i predsjednika Gradskog vijeća Zorana Krejčija pozdravio je novinar Pakračkog lista Darko Baronica, pokretač i dugogodišnji nositelj ovog izbora za sportaša godine Grada Pakraca. Potom je na povijest izbora za najboljeg sportaša koji se provodi već 24 godine od 1992. godine podsjetio Duško Kliček te još jednom ponovio sve nagrađene sportaše kroz to vrijeme. Također je upoznao sve s postupkom ovogodišnjeg izbora te naveo kako je bilo prijavljeno petero sportaša u pet različitih sportova. Kuglač Antonio Juranović, moto-crosser Matija Tessari, streličarka Mirela Miletić, ribolovac Dejan Vondrak i nogometaš Roberto Zanetti koji je od peteročlane komisije dobio maksimalnih 25 bodova te tako osvojio najviše bodova od svih sportaša u izboru. Komisiju su činili novinar Dinko Kliček, Sadmir Delihodžić i Denis Relota iz SZGP te predstavnici klubova Marijan Prohaska iz NK Hajduk Pakrac i Tomislav Luksetić iz KK "Slavonski banovac" Pakrac.

Najboljem sportašu Grada Pakraca u 2016. godini čestitali su gradonačelnica Anamarija Blažević i Sadmir Delihodžić, predsjednik SZGP, a potom je tajnik SZGP Denis Relota održao prezentaciju o mogućnostima ulaganja u sportske objekte i terene kroz program "Erasmus+ sport" sredstvima iz europskih fondova te je održan okrugli stol na ovu temu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI