Stari / novi predsjednik Konjogojstvene udruge ¨Vallis Aurea¨ je Damir Pavković

22. Izborna skupština Konjogojstvene udruge "Vallis Aurea"
(FOTO: M.M.)

13.03.2017. | M.M.
Pregleda: 6214

Konjogojstvena udruga "Vallis Aurea" Požega jučer je u klupskim prostorijama NK"Croatia" održala 22.Izbornu skupštinu.

Na dnevnom redu našlo se osam točaka dnevnog reda. Otvaranje skupštine i izbor radnih tijela, izvještaj o radu za 2016. godinu, rasprava o izvještajima i usvajanje istih, razrješenje dosadašnjih tijela skupštine, izbor predsjednika, dopredsjednika i tajnika, prijedlog plana za 2017. godinu., različito i prigodni domjenak za članove i goste.





"Danas imamo izvanrednu izbornu skupštinu zato što se promijenio statut koji smo dobili od ministarstva i sada mandant s dvije godine mijenja se na četiri godine.


Što se tiče udruge i rada udruge radimo svake godine onoliko koliko maksimalno možemo i to se vidi na našim izložbama, evo i na samu skupštini došlo nam je mnogo gosti iz drugih udruga diljem Republike Hrvatske s kojima surađujemo više od 10 godina."- rekao nam je predsjednik udruge Damir Pavković




"14. Revijalna utakmica u vožnji dvoprega "Zlatne grive Zlatne doline" i 10. Izložba konja ove godine će se održati 11.lipnja u Mihaljevcima kod stadiona NK"Croatia", program je kao i do sada cjelodnevan, a doći će gosti i iz Vrbovca." - dodao je Damir

Udruga "Vallis Aurea" broji 29 članova, od toga je 27 uzgajivača s kojima udruga ima 93 konja te od toga mogu napraviti 17 zaprega. U prošloj godini su kao udruga imali 75 izlazaka i prezanja konja.

Osim članarina financijsku pomoć i donacije udruga je dobila od Općine Velika u iznosu od 500 kuna, Općine Jakšić u iznosu od 1000 kuna, Grada Kutjeva u iznosu od 1500 kuna te od Turističke zajednice Grada Požege u iznosu od 1500 kuna.

Izneseni izvještaj za 2016. kao i izbor novog predsjedništva za sljedeće 4 godine i planovi za 2017. godinu su jednoglasno usvojeni. Tako je ostalo staro, novo predsjedništvo udruge s predsjednikom Damirom Pavkovićem, dopredsjednikom Kuba Marijom i tajnikom Igorom Del Vechiom.







Udruga "Vallis Aurea" za 2017. godinu izdvojila je neke od svojih planova:

1. Organizacija 14. Revijalne utakmice u vožnji dvoprega «Zlatne grive zlatne doline» i 10.Izložbe konja – Mihaljevci 2017.,
2. Sudjelovanje u uzgojno selekcijskom radu na pasmini HH
3. Sudjelovanje na natjecanjima orača
4. Sudjelovanje na folklornim i sličnim manifestacijama
5. Posjeta i izlaganje grla na Stočarskim izložbama

Na Izbornoj skupštini Konjogojstvene udruge "Vallis Aurea" počasni gosti su bili saborski zastupnik Zdravko Ronko i dr. mr. sc. Marijan Cesarik te su pohvalili rad udruge.








































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI