Puljašiću značajno veća potpora građana Požege

Nova aneta 034portala
(FOTO: Ilustracija)

12.03.2017. | A.M.
Pregleda: 9842

Na našim stranicama se zadnjih 48 sati provodila anketa spitanjem: Koga vi želite kao kandidata HDZ-a za gradonačelnika? Ponuđeniodgovori su bili, naravno, aktualni gradonačelnik Vedran Neferović i mogućikandidat, predsjednik gradskog HDZ-a Darko Puljašić.

Naime, radi se o novom načinu anketiranja čitatelja u kojemuje značajno smanjena mogućnost manipulacija jer se anketa može preciznopostaviti, isto tako nije moguće glasati više puta s iste IP adrese niti istoguređaja a i napadi robota (raznih hakerskih alata) na anketu nisu mogući.

Svakom čitatelju se, nakon što otvori stranicu 034 Portala,otvara novi prozorčić s anketnim pitanjem i nakon što odgovorite taj prozor seviše ne pojavljuje na vašem uređaju. U ovaj način anketiranja smo odlučiliuložiti kako bi eventualne pokušaje manipulacija interesnih skupina sveli našto manju mjeru i kako bi anketiranje zaista odražavalo stvarno stanje sterena, odnosno, kako ne bi bilo nabrijavanja pojedinih kandidata.


U anketi je proteklih 48 sati svoj stav izrazilo 645čitatelja. Rezultati su slijedeći:


Darko Puljašić – 420 glasa ili 65 posto

Vedran Neferović – 225 glasova ili 35 posto



Nakon jučerašnjeg Stierovog govora, u kojem je poručio da će se središnji HDZ držati načela supsidijarnosti, objava kandidata trebala bi biti sušta formalnost.

No poučeni iskustvom naučili smo da ipak valja pričekati dok sudac ne odsvira kraj jer su promjene moguće i u produžecima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI