Slavonija dočekuje Vukovar, Slavija gostuje u Koprivnici, a Hajduk u Županji

Nogomet
(FOTO: Arhivska fotografija)

10.03.2017. | M.J.
Pregleda: 2482

Ovog vikenda igra se drugo proljetno kolo u 3. HNL Istok i MŽNL, a naši klubovi imaju vrlo zanimljiv raspored. Slavonija nakon boda u Osijeku na domaćem terenu očekuje puni ulov protiv Vukovara 1991, Slavija ide u goste izravnom konkurentu u borbi za ostanak, Koprivnici, a ugodno iznenađenje Međužupanijske lige, Hajduk gostuje kod Graničara u Županji.

Od naših predstavnika u višim rangovima natjecanja najlakši posao očekuje Slavoniju koja dočekuje dobru, ali i ništa više od toga, ekipu Vukovara. Slavonija protiv takvih ekipa na domaćem terenu smije razmišljati samo o pobjedama. U proteklom kolu Vukovar je na svom terenu remizirao s Marsonijom, a u prvom međusobnom susretu u Vukovaru Slavonija je pobjedila rezultatom 4:3, strijelci su bili Jakešević, Boban i Podobnik, dok su domaći jednu loptu sami smjestili iza leđa Burcse. I to je još jedan zalog da možemo očekivati dobru partiju Plavih u subotu od 15,00 sati.

Pleterničani su se porazom protiv Bedema uvalili u probleme, ta 3 boda sigurno strašno nedostaju Bognarovoj momčadi koja se sada mora vaditi u Koprivnici. Nimalo ugodna situacija za Slaviju pošto su Koprivničanci na istom bodovnom učinku u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa sasvim sigurno i oni računaju na sva 3 boda iz ovog susreta. Koprivnica je kao i Slavija porazom krenula u proljeće, no oni su poraženi u gostima u Bijelom brdu, što je sigurno manje stresno od poraza kojeg je Slavija doživjela. Još jedan dokaz da Slaviju čeka težak posao je i prvi međusobni dvoboj koji je završen rezultatom 1:1, a pogodak za Slaviju s bijele točke je postigao Dino Bognar. Naravno da i od Slavije očekujemo da napokon proigra i krene prema sredini ljestvice.

Hajduka u drugom proljetnom kolu čeka daleko najteži zadatak, naime oni gostuju kod "ranjenog" Graničara u Županji, momčadi koja je velikim dijelom jesenske polusezone bila na samom vrhu tog natjecanja, no u završnici su posustali i pali na drugo mjesto. Porazom u prvom proljetnom kolu Graničar je ugrozio i tu poziciju, i u ovaj susret kreću silno motivirani. Motivirana će biti i Trbarina momčad koja želi nastaviti sa sjajnim rezultatima. Hajduk je za razliku od prijašnjih sezona kada se borio za ostanak sada u gornjem domu prvenstvene ljestvice, pobjedom su otvorili proljeće i s punim pravom u Županju ne idu s bijelom zastavom, nego s ambicijom da uhvate barem bod bez obzira na snagu protivnika. U pakračkom dvoboju Hajduka i Graničara gosti su slavili 2:0 pobjedu, ali do pogodaka su stigli tek u drugom poluvremenu, od čega je prvi bio s 11 metara. Trbara u Županji ne može računati na Antonija Zanettija koji je skupio 3 žuta kartona.


Prema neslužbenim informacijama Hajduk i Sulkovci su dogovorili da će susret 3. kola Kupa odigrati prema rasporedu 19. ožujka, što znači da će Pakračani u dva dana odraditi dvije utakmice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI