11. ožujka 8. po redu ¨Križni put Grada Pakraca¨

Križni put Pakrac
(FOTO: Arhivska fotografija)

09.03.2017. | M.B.
Pregleda: 3796

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije Pakrac i branitelji Pakraca organizatori su osmog po redu "Križnog puta Grada Pakraca" koji će, u povodu obilježavanja Dana Grada i blagdana sv. Josipa, biti održan u subotu 11. ožujka s početkom u 10 sati.

Već tradicionalno sudionici ovog križnog puta će se okupiti ispred kapelice Male Gospe u Kusonjama, prvoj postaji križnog puta. Potom će nastaviti put prema Pakracu, usputno se zaustavljajući i moleći na preostalih 13 postaja križnog puta koji će završiti kod Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima na rimokatoličkom groblju u Pakracu.

Cilj organiziranja "Križnog puta Grada Pakraca" je kroz molitvu i prisjećanje, odati počast svim stradalnicima kroz povijest, posebno stradalima i poginulima tijekom Domovinskog rata.


Organizatori pozivaju sve vjernike i građane da sudjeluju na ovom križnom putu, na kojem će tradicionalno biti istaknute i brojne državne zastave, te zastave udruga i ustanova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI