Kuglački klub slijepih i slabovidnih ¨Zlatna dolina¨ odigrali turnir u čast A. Obradoviću & D. Jarošu

18. Memorijalni kuglački turnir
(FOTO: M.M.)

06.03.2017. | M.M
Pregleda: 2172

U subotu 04. ožujka pod pokroviteljstvom Grada Požege na Gradskoj kuglani Požega odigran je 18. memorijalni kuglački turnir "A. Obradović & D. Jaroš" koji je ujedno i 6. završno kolo 1. HKL za slijepe i slabovidne.

Na turniru se natjecalo 6 kuglačkih ekipa, te kuglači pojedinačno u kategorijama B1 slijepi, B2 i B3 slabovidni.

Na 1. mjesto na turniru plasirala se ŠKS Rijeka, na 2. mjesto ŠKS Zagreb, na 3.mjesto "Svjetlost" Osijek; na 4.mjesto ŠUS "Zlatna dolina" Požega. Peti su bili kuglači iz Sl. Broda, a posljednje mjesto zauzeli su kuglači "Podravine" iz Koprivnice.


U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji B1 slijepi muški najbolji je bio Stjepan Đunđek iz Zagreba , a u ženskoj Petra Deša također iz Zagreba. U kategoriji B2 muški najbolji je bio Vilijam Jelušić iz Rijeke, a od ženskih Željka Peška "Zlatna dolina" Požega. U kategoriji B3 muški najbolji je bio Vedran Dumenčić iz Rijeke, a od ženskih Dragica Jurčević iz Osijeka.


Završna tablica 1HKL za slijepe i slabovidne izgleda ovako:

1.ŠKS Zagreb
2.ŠKS Rijeka
3.ŠKS Svjetlost Osijek
4.ŠUS "Podravina" Koprivnica
5.ŠUS "Zlatna dolina" Požega
6.ŠRUS Slavonski Brod

Na kraju turnira –završnog kola HKL za slijepe i slabovidne, voditeljica lige i izbornica reprezentacije Hrvatskog športskog saveza slijepih i slabovidnih Ruža Markešić podjelila je pehare i medalje ekipama i pojedincima.

Medalje za natjecatelje i prigodne poklone za sve sudionike 18. memorijalnog kuglačkog turnira "A Obradović & D. Jaroš" osigurali su obitelj Obradović i Zlatarna Glasnović na čemu im se od srca zahvaljujemo.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI