Pobjeda Hajduka, remi Slavonije i domaći poraz Slavije

Nogomet
(FOTO: M.J.)

05.03.2017. | M.J.
Pregleda: 4830

Jučer su odigrana prva proljetna kola u 3. HNL Istok teMeđužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonije i Baranje. Naši klubovi su sepodjelili i upisali sva tri znaka.



Hajduk je pogotkom Jiraseka slavio minimalnu pobjedu protivVuteks Sloge iz Vukovara kojom su se barem privremeno vinuli na 4. mjestoprvenstvene ljestvice. Nakon tvrdih i čvrstih 70ak minuta Hajduk se do krajaotvorio što je nakon što su i zapucali jedanaesterac dovelo do pogotka vrijednog3 velika boda.


Slavonija je gostovala kod druge momčadi NK Osijeka i bilaje nadomak novog slavlja. Valentino Podobnik je doveo Slavoniju u vodstvolijepim pogotkom iz slobodnog udarca u 52. minuti, a konačni rezultat glavom jepostavio Lončar 8 minuta kasnije. Bila je to utakmica bez puno prigoda i najednoj i na drugoj strani, pa se vodstvo činilo kao velika šansa za konačnoslavlje koje je na žalost ipak izostalo. Sada se zaostatak Slavonije zaVaraždinom povećao pošto je zaista moćna momčad iz baroknog grada upisalaminimalnu pobjedu protiv Belišća.




Nakon 3 godine borbe za sami vrh 3. HNL Istok, Slavija je iove godine u borbi, no kako se čini za ostanak u trećeligaškom društvu. Jučerje u Pleternici gostovao Bedem iz Ivankova i predstavio se u odličnom svjetlu.Iako je Slavija imala nekoliko poluprigoda, i tek jednu pravu šansu koju jezapucao Žuljević, gosti su bez problema čuvali svoj gol i sjajno izlazili uprotuudare i opasno prijetili Petkoviću. Jedan takav je u 74. Minutizaustavljen prekršajem na 20ak metara od vrata Slavije iskosa, a Ivan Božić gaje pretvorio u jedini pogodak i slavlje gostiju.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI