Predsjednica u obilasku škole i Micropleta u Pleternici

Predsjednica u pleterničkoj školi
(FOTO: M.B.)

03.03.2017. | M.B.
Pregleda: 8378

Zadnjeg dana obilaska Požeško-slavonske županije, predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Osnovnu školu Fra Kaje Adžića u Pleternici te tvrtku Microplet koja je osvojila titulu najboljeg obrtnika u 2016. godini.

U školi su je, osim uzbuđenih učenika i djelatnika, dočekali gradonačelnica Antonija Jozić, saborski zastupnik Franjo Lucić, župan Tomašević i ravnatelj škole Hrvoje Galić.




Predsjednica je odgovarala na pitanja znatiželjnih učenika te je, između ostalog, otkrila što je u djetinjstvu sanjala da će biti u životu, kako provodi slobodno vrijeme i od čega se sastoji njen dan.




"U Pleternici mi se najviše svidio ovaj doček i druženje s vama jer su djeca budućnost ovog kraja i županije, nema ljepšeg od toga. Kao dijete maštala sam o diplomaciji, no, život me odnio ovdje kad sam 2003. godine ušla u politiku te se kandidirala za Hrvatski sabor. Moj najveći hobi je čitanje i iskorištavam svaki slobodan trenutak za to, a volim i šetati prirodom iako baš za to nemam vremena", rekla je predsjednica Kolinda.


Klikni na video

Posjet tvrtki MICROPLET u Pleternici

U obilasku tvrtke Microplet Predsjednicu su dočekali vlasnici tvrtke, Anto i Željka Barbarić te su ju proveli kroz radionicu i upoznali s poslom kojim se bave.



Predsjednica je pohvalila, kako vlasnike Micropleta, tako i njihove zaposlenike te istanula da joj je izrazito drago što je jedna tvrtka iz Slavonije osvojila nagradu za najboljeg obrtnika godine.



Na kraju posjeta Pleternici, gradonačelnica Antonija Jozić darovala je Predsjednicu ručno rađenim "peškirom" kao znak pažnje i uspomenu na posjet Pleternici.



Fotogaleriju Predsjednicinog posjeta Pleternici pogledajte ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI