Slavonija, Slavija i Hajduk kreću ovog vikenda

03.03.2017. | M.J.
Pregleda: 4852

Nakon duge zimske pauze napokon se vraća nogomet na velikavrata, prvi će u pogon naši najbolji klubovi, trećeligaši Slavonija i Slavija,te četvrtoligaš Hajduk iz Pakraca.

Sva tri naša predstavnika na teren će u subotu, Požežanigostuju u Osijeku, dok su Slavija i Hajduk domaćini Bedemu odnosno VuteksSlogi. Slavonija bi u Osijeku trebala imati poprilično težak zadatak, drugamomčad osječkog prvoligaša skupina je vrlo kvalitetnih igrača od koji mnogiozbiljno pretendiraju i na priključenje prvoj momčadi. Osijek II je samo 2 bodaiza drugoplasirane Slavonije pa je ovo ujedno i derbi čitavog kola, a naravnoŠpeharova momčad u Osijek putuje po čitav pljen i zadržavanje ritma sa vodećimVaraždinom. Kada su se na otvaranju prvenstva ovi takmaci sastali u PožegiSlavonija je upisala 3:2 pobjedu uz pogotke Podobnika, Pavelić i Novića, dok jeMajstorović u službenom debiju pogodio vlastitu mrežu za konačnih 3:2.




Slavija će na stadionu S.Z. Šivo ugostiti momčad Bedema kojaje vrlo ugodno iznenadila u jesenskom dijelu prvenstva kada su kao novak u ligizauzeli odlično 5. mjesto sa čak 9 bodova više od Bognarove družine. Bedem jetokom zime dosta promjenio kadar, djeluju po imenima nešto slabije, a uz to ukadru im neće biti niti najboljeg igrača Ivana Žgele, pa Slavija ima popriličanimperativ pobjede u ovom susretu. Bodovi su Slaviji iznimno potrebni jer senalaze na ne baš sjajnom 12.mjestu sa samo 16 osvojenih bodova. U Ivankovu suBedem i Slavija podjelili bodove, rezultat je bio 1:1 a za vodstvo Slavijezabio je Leo Mikić, da bi sredinom drugog dijela konačni rezultat postavio Raić– Sudar.


U Međužupanijskoj ligi Slavonije i Baranje u uvodnomproljetnom kolu Hajduk u Pakracu dočekuje Vuteks Slogu, momčad koja igraprilično čudljivo ove sezone. Hajduk je jesen odradio odlično, samo se možemonadati da će ponoviti isto i ovog proljeća iako su ostali bez nekolikokvalitetnih igrača, pa i iskusnog kapetana Darka Kovačića koji karijeru nastavljau Croatiji iz Donje Obriježi. Prvi susret u Vukovaru završen je podjelombodova, uz pravu golijadu pa ako se to ponovi gledatelji bi zaista mogliuživati na pakračkom stadionu.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI