U subotu u 18,00 Plamene dočekuju Šibenik, dva sata kasnije na parket će rukometaši

Arivska fotografija
(FOTO: M.J.)

03.03.2017. | M.J.
Pregleda: 2841

Zanimljiv večernji program u subotu nas čeka u SD TomislavPirc, doista se isplati predvečerje provesti u požeškoj dvorani.

U 18,00 sati košarkašice Plamena dočekuju nezgodnu ekipuŠibenika, koja ih je u prvom susretu u dramatičnoj završnici pobjedila. Naravnona naše košarkašice planiraju uzvrat, a za to im je svakako potrebna podrška stribina kako su već navikle u posljednjih nekoliko susreta. Play off jenadohvat ruke, Plamene sve drže u svojim rukama, do kraja su im ostale 3utakmice i ako upišu sve 3 pobjede gotovo sigurno će završiti na tolikoželjenom 3. mjestu koje nudi mogućnost da u povratničkoj sezoni naše djevojke priredesenzaciju i plasiraju se u finale.




Gošće iz Šibenika su dobra ekipa, ali ekipa koja jako ovisio svojoj najboljoj igračici Ani Vrsaljko, no sada Plamen sasvim sigurno imaodgovor i ne nju u Ivoni Bogoje i Ani Vojtulek koje sjajno igraju pod košem, atu je i sve bolja Pandža Brnić da im pripomogne. Sjajne su u dresu Šibenika naBaldekinu bile Iva Cigić te Klaudija Periša, koja bi po formi ipak trebala bitinajvažnija igračica gošći u ovom susretu. Kako smo najavljivali veliki okršajprotiv Raguse pa je ispalo da su Plamene doslovno razbile Dubrovkinje, možda sedio gledatelja i zapita o tomu koliko će biti napeto s obzirom da je Ragusaobjektivno kvalitetnija ekipa od Šibenika, no tu se moramo vratiti na onajistinski navijački poriv, a to je navijanje za svoju ekipu. Ove djevojke susasvim sigurno zaslužile da ih se podrži, po tko zna koji put moramo naglasitida su one daleko najbolje što požeški sport trenutno nudi, barem u kolektivnimsportovima.


Nakon košarkašica na parket će rukometaši Požege koji ćeugostiti drugu ekipu moćnog našičkog Nexe-a. U nastavak prvenstva naširukometaši su krenuli sa dvije pobjede, a ova treća utakmica je izravni dvobojs Nexe-om za poziciju na ljestvici 2. HRL Istok. Naime nakon odigranih 11 kolaNexe i Požega su bodovno izjednačeni na 5. mjestu koje ipak zahvaljujući boljojgol razlici drže gosti.

Rukomet se polako ali sigurno vraća u Požegu, rukometu jedefinitivno mjesto u Požegi i vjerujemo da će se i gledatelji vratiti natribine i dati veliku podršku rukometašima trenera Hrvoja Jurkovića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI