Učenicima brestovačke škole Kolinda otkrila kako je dobila neobično ime

Kolinda u školi u Brestovcu
(FOTO: A.M.)

02.03.2017. | M.M.
Pregleda: 11691

Da je Predsjednicin tempo doista brz, dokazuje činjenica da je danas uspjela obići Osnovnu školu u Brestovcu i tvrtku Spin Valis u Požegi.



Ispred tvrtke Spin Valis dočekali su ju direktori i članovi uprave s kojima je Predsjednica obišla proizvodni pogon, a nakon toga odgovarala na pitanja brojnih medija.





Na kraju ovog videa, odnosno govora predsjednice Kolinde i direktora Spin Valisa, možete pogledati izjavu saborskog zastupnika Franje Lucića što je rekao za 034portal.

Nakon obilaska Spin Valisa, zaputila se u posjetu Osnovnoj Školi Dragutina Lermana u Brestovcu gdje su je učenici i djelatnici škole dočekali s oduševljenjem.



Predsjednica je učenicima čitala ulomak iz knjige "Uzbuna na zelenom vrhu" autora Ivana Kušana te im govorila kako je čitanje vrlo važno u životu i obrazovanju.



Grabar-Kitarović je također odgovarala na pitanja znatiželjnih učenika o svom poslu te ih poticala na čitanje govoreći kako ono potiče rad mozga i razmišljanje.



Predsjednica je djeci ispričala kako je ime Kolinda dobila po pjesmi koja je svirala na radiju dok je njen otac vozio majku na porod. Kaže kako je otac očekivao sina te nisu imali spremno žensko ime, nakon što se rodila, majka ga je nagovorila da kćeri daju ime Kolinda.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI