Prometna nesreća na križanju Osječke ulice i Ulice Hrvatskih branitelja u Požegi

Prometna nesreća u Požegi
(FOTO: M.M.)

01.03.2017. | M.M
Pregleda: 8722

Prometna nesreća dogodila se večeras, kako neslužbeno doznajemo, oko 19:00 sati na križanju Osječke ulice i Ulice Hrvatskih branitelja u Požegi.




Prema riječima očevidaca, do prometne nesreće došlo je oduzimanjem prednosti od strane vozača automobila marke Škoda koji je išao iz grada te imao namjeru skrenuti u Ulicu Hrvatskih branitelja, odnosno prema Velikoj, te nije propustio vozilo marke VW Jetta koje se kretalo od bolnice prema gradu Osječkom ulicom.









Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 30-godišnjem vozaču automobila Škoda te 50 –godišnjem vozaču automobila VW.

Nastala je veća materijalna šteta te ozljeđenih nema.

Nakon policijskog očevida znat ćemo više.

Dodano 2.3.u 8:40 sati

Policijsko izvješće vezano za ovaj događaja donosimo u potpunosti:
"U srijedu, 1. ožujka 2017. godine, oko 19.10 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici, 24-godišnji vozač (0,56 promila) koji je upravljao osobnim automobilom marke "Škoda", požeških registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja skretao je ulijevo prilikom čega je oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke "Volkswagen", požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnji vozač. Uslijed oduzimanja prednosti prolaska došlo je do udara prednjeg desnog dijela "Škode" u prednji desni dio "Volkswagena" . Protiv 24-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja i na Trgu Svetog Trojstva."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI