Josipa Miličević izabrana je za potpredsjednicu Glavnog odbora HDDSB-a

Josipa Miličević
(FOTO: Ivan Vlahović)

28.02.2017. | A.M.
Pregleda: 14322

Dana 25. veljače 2017. u Osijeku je održana konstituirajuća sjednica Glavnog odbora Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje.

Za predsjednika Glavnog odbora izabran je saborski zastupnik HDSSB-a Josip Salapić, a za potpredsjednicu povjerenica HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju Josipa Miličević.

U uvodnom izvješću predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin izvijestio je o aktivnostima nakon 8. Izvanrednog izbornog sabora HDSSB-a održanog 15. siječnja 2017. godine.


"Nakon turbulentnog razdoblja koje je iza nas, uspjeli smo se stabilizirati te nastavljamo s intenzivnim pripremama za nadolazeće lokalne izbore. HDSSB ima niz kvalitetnih ljudi koji mogu obnašati najodgovornije dužnosti u svojim sredinama. Siguran sam da će i rezultati izbora pokazati da je snažna regionalna stranka potrebna našem zavičaju." - rekao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.


Na sjednici Glavnog odbora usvojeni su i financijsko-planski dokumenti za 2016. i 2017. godinu. Također, istaknuto je da će imena kandidata HDSSB-a u nadolazećim izborima biti javno objavljena do sredine ožujka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI