Uz tradicionalni mimohod povijesnih postrojbi, novost je snimanje ¨Lijepom našom¨ 8. ožujka

Silvija Podoljak i Vedran Neferović
(FOTO: M.M.)

27.02.2017. | M.M.
Pregleda: 4483

Bogat program za sve uzraste povodom Dana grada Požegenajavili su danas u Gradskoj vijećnici direktorica Ureda turističke zajednicegrada Požege Silvija Podoljak i gradonačelnik Vedran Neferović.



Program će se odvijati gotovo kroz cijeli mjesec ožujak, azapočinje 4. 5. i 6. ožujka s Požeškim plesokazom, zatim 6. ožujka povratakzvona Fra Luke Ibrišimovića na Sokolovcu. Nadalje, bit će tu i koncerata uGlazbenoj školi, izložbi u Gradskom muzeju, 8. ožujka snimanje "Lijepom našom"u dvorani Tomislav Pirc, svečana sjednica Grada Požege, predstave u kazalištu iostalo.


"Središnji dan svih zbivanja je 11. ožujak, sam dan Grgureva,kada će na programu biti Sajam antikviteta i rukotvorina u Šetališnoj zoni. Tuje i tradicionalni Mimohod povijesnih postrojbi od starog atobusnog kolodvora tesmotra postrojbi na Trgu svete Terezije od 13:00 sati. Isti dan u Tom klubu suPožeški riffovi (koncerti požeških glazbenika) s početkom u 21:00 sati. 14. ožujakje Dan otvorenih vrata Gradske kuće od 10:00 do 14:00 sati. Drugo izdanjeTurističkog vodiča Grada Požege bit će objavljeno 17. ožujka. Program završava27. ožujkom kazališnom predstavom "Bračne ponude" u Gradskom kazalištu Požega spočetkom u 20:00 sati", staknula je Silvija Podoljak, direktorica TZ Požega.




Najavljen je i maskenbal sutra (28.2.) u sportskoj dvoraniTomisav Pirc s početkom u 17:00 sati gdje će učenici OŠ Antuna Kanižlića (odpetog do osmog razreda) prikazati kako su se maskirali u neke poznate Požežane,ustanove, događaje i slično.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI