Hajduk minimalno bolji od Kamenu u kupu

Hajduk Pakrac
(FOTO: Sportalo)

27.02.2017. | Sportalo.hr
Pregleda: 3861

U Vetovu je u nedjelju odigrana posljednja utakmica 2. Kola županijskog nogometnog Kupa u kojoj je Hajduk iz Pakraca teže od očekivanog slavio protiv Kamena u Vetovu.

Županijski drugoligaš je pružio sjajan otpor favoriziranim gostima koji igraju dva ranga natjecanja iznad njih. Odlično su se igrači Kamena nosili s kvalitetnijim i tjelesno moćnijim protivnikom. Jedini pogodak na susretu djelo je Jiraseka u 27. minuti utakmice.

- Sticajem okolnosti u Vetovo smo došli sa samo 12 igrača, nismo htjelivoditi juniore jer su dan ranije igrali protiv Slavije. Propisno smo seispromašivali, no srećom jedna je ipak ušla i upisali smo pobjedu.Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, bili su stvarno dobroraspoloženi za igru. Mi smo valda oko pola sata igrali s igračem manjejer sam napravio izmjenu, a onda nam se igrač ozljedio. Čestitam isvojim dečkima na zalaganju, a mi se okrećemo Vuteksu gdje se nadamopobjedi uz pomoć naših navijača - izjavio je Viktor Trbara, trenerHajduka.


Pakračanima je ovo bila ujedno i posljednja provjera pred nastavak prvenstva u međužupanijskoj nogometnoj ligi Slavonije i Baranje u kojoj u prvom proljetnom kolu kada će ugostiti Vuteks Slogu iz Vukovara.


Protivnika u 3. kolu Kupa Pakračani će doznati već danas kada će svi parovi biti izvučeni na plenumu klubova sve 3 ŽNL koji će se održati u Mihaljevcima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI