Marko Doboš predstavio mobilnu aplikaciju ¨Orux maps¨

Aplikacija "Orux maps"
(FOTO: M.M.)

24.02.2017. | M.M
Pregleda: 7567

Marko Doboš član HPD-a "Sokolovac" sinoć je planinarima i zainteresiranim građanima Požege predstavio mobilnu aplikaciju "Orux maps" u Kazališnoj kavani u Požegi.

"Za korištenje navedene aplikacije potrebno je imati smartphone ili tablet, koji na sebi imaju Android operativni sustav. Aplikacija je namijenjena svim planinarima, izletnicima, rekreativcima, ali i ljudima koji su profesionalno vezani za orijentaciju u prostoru, te svima zainteresiranima.





Svi koristimo "Google map" i čim kupimo mobitel posjedujemo tu aplikaciju, a ova aplikacija ima prednost što možemo uvoziti razne karte kao slojeve.





Jedna prednost je topografska karta 1:25 tisuća i ima izohipse što je bitno prvenstvneno u planinarenju, a druga prednost je što možemo izrezati komade karte i koristiti kada nismo u mogućnosti prisustva interneta." - rekao nam je Marko Doboš

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI