¨Hrvatska u srcu¨

Katolička osnovna škola
(FOTO: Google)

23.02.2017. | M.B.
Pregleda: 4208

Tijekom školske godine 2016./2017. Katolička osnovna škola u Požegi iKulturno umjetničko društvo "Požeška dolina", Požega, započeli su međusobnusuradnju projektom "Hrvatska u srcu", čiji je cilj promicati kulturnunematerijalnu i vjersku baštinu Požeške doline kroz glazbu, ples, dramskiprikaz te literarni i vjerski izričaj Hrvatima u inozemstvu. Ove godinegostovat ćemo u Linzu, Austrija, u terminu od 10.-12. ožujka 2017.

Osim što će realizacija navedenog projekta biti svojevrsna nagrada učenicimaVelikog zbora Katoličke osnovne škole u Požegi za njihov trud i uspjeh kojisu postigli tijekom svojeg školovanja, a članovima KUD-a prilika zapromicanje kulturne baštine požeškog kraja, želja nam je ne samo predstavitiŠkolu, KUD i požeški kraj s njegovim običajima prožetim vjerom u Boga, negoprije svega povezati se s hrvatskim zajednicama u inozemstvu te im ispunitihrvatsko srce koje kuca u tuđini.

Projektu smo pristupili odgovorno i savjesno, kao i samim pripremama, bilotehničke ili sadržajne naravi. Zahvaljujemo svima koji nas potpomažu urealizaciji te ukoliko je još netko spreman potpomoći nas - bit ćemo muzahvalni!


Želimir Žuljević i Snježana Potočnjak



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI