Nk Dinamo Vidovci predstavlja monografiju

Nk Dinamo Vidovci
(FOTO: 034 Portal)

23.02.2017. | M.J.
Pregleda: 5398

Povodom 70. rođendana Nogometni klub Dinamo iz Vidovaca izradio je monografiju koja će biti javnosti predstavljena u petak u Gradskom kazalištu u Požegi s početkom u 18,00 sati.

Uprava Nogometnog kluba Dinamo je željela izdati knjigu kako bi ostao zapisani trag zahvale svim članovima kluba od početaka do danas. Ova knjiga pokušava pronaći put razvoja i uspona nogometa u Vidovcima i Dervišagi, a na neki način daje i priznanje ljudima koji su sebe ugradili u Slavonac, Slogu i današnji Dinamo.

Knjigu o klupskoj povijesti i nogometnoj prošlostu u naseljima Vidovcima i Dervišagi pripremila je zajednički skupina od 4 autora. To su Jurica Bešlić, Goran Đurđević, Vesna Milković i Jelenko Topić. Povjesničar Goran Đurđević koji je ujedno autor i urednik knjige bit će i promotor na predstavljanju, rezecenti su Kristina Rupert i Mihaela Markovac. Grafičku pripemu knjige napravio je Mislav Bošnjak, dok su fotografije prikupili i pripremili Duško Mirković i Antun Mandić.


Dinamo je trenutno u popriličnoj rezultatskoj krizi i nalazi se na posljednjem mjestu 1. ŽNL, no u proljetnom dijelu će se sasvim sigurno potruditi izbjeći ispadanje. Klub je sjajno organiziran, a posebnu pažnju posvećuju radu s najmlađima čime stvaraju čvrste temelje za uspješnu budućnost i nastavak ove duge i uspješne tradicije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI