Orijentacijska utrka ¨Slavonija i Baranja Open- Papuk 2017.¨

Orijentacijska utrka
(FOTO: PP Papuk)

22.02.2017. | M.B./PP Papuk
Pregleda: 3514

U organizaciji Orijentacijskog kluba "Sova" iz Belog Manastira zajedno sa patnerima Javnom ustanovom Park prirode Papuk, Općinom Čačinci i Hrvatskim šumama po prvi puta će se na prostoru Park šume Jankovac odžati međunarodno natjecanje u orijentacijskom trčanju "Slavonija i Baranja Open – Papuk 2017.".

Natjecanje će se održati 18. i 19. ožujka, a organizator očekuje između 250 i 300 sudionika iz do sada prijavljenih šest stranih zemalja koji će u sklopu natjecanja u subotu i nedjelju trčati po šumskim predjelima Park šume Jankovac.

– Na ovaj način promovirat će se prirodne ljepote Parka prirode Papuk no uz to ovakva utrka ima i druge pozitivne učinke gdje se uz ostalo paralelno pune i smještajni kapaciteti u blizini Parka pa je tako korist od ovakvih događanja lokalnoj zajednici višestruka – rekao je Alen Jurenac, vršitelj dužnosti ravnatelja Parka prirode Papuk.


Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se pridruže na natjecanju i odmjere svoje vještine sa najboljima u regiji, a prijaviti se možete putem e-mail adrese: [email protected]


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI