Pobjede županijskih rukometnih klubova

Rukometni klub Požega
(FOTO: M.J.)

21.02.2017. | A.M.
Pregleda: 2808

Nakon poduže pauze s natjecanjem su krenuli i naširukometaši, a start nije mogao biti bolji. Rukometni klub Požega je na domaćemparketu uvjerljivo slavio protiv do sada po učinku izjednačene Županje.Požežani su slavili rezultatom 27:21 i tako se priključili drugoj momčadinašičkog Nexe-a s omjerom pobjeda 5:5, te ova dva kluba dijele peto mjesto.

10. kolo 2. HRL istok muški

RK Požega - RK Županja 27:21(15:10)


RK Požega: Ćosić, Farkaš 1, Grbeš 2, Vlašić 4, Bešlić 3, Blagojević 2, Kiš 9 (4), Tukonić 2, Gelenčir 4, Markanjević, Franjić, Gotal.


RK Županja: Dobrinkić-Parić, Branšteter, Jurić, Prkić,Bukulin 1, Nujić 8, Župarić-Aničić 1, Lasić 7, Klačar, Doknjaš, Lovrić 3,Mlakić 1, Nađ.

Sedmerci: RK Požega 4/4 (Kiš 4/4), RK Županja 3/4(Lasić 3/4)
Isključenja: RK Požega 10 minuta, RK Županja 12 minute
Crveni karton: Ivan Lasić (53. minuta)
Suci: Milan Musulin i Tomislav Paripović (Bjelovar)
Nadzornik: Ivan Vuković (Virovitica)
Gledatelja: 200

Požežani su odlično otvorili utakmicu, prvu koju je s klupevodio Hrvoje Jurković, vrlo brzo su stvorili veliku prednost koju su očuvali dopoluvremena kada su imali +5. U drugom poluvremenu gosti su uspjeli u dvanavrata doći do -2, ali na kraju naši rukometaši ponovno povećavaju prednost dokonačnih +6.

Rukometaši iz Pakraca i Lipika bili su još uvjerljiviji odPožežana, oni su ugostili momčad Valpovke i slavili s visokih 35:28. Lipi jeovo iznimno važna pobjeda jer su njom sustigli Valpovku na prvenstvenojljestvici, te svakako najavili bolje dane u odnosu na sumorni prvi dio sezonekada su upisali samo jednu pobjedu. Nekoliko prinova u redovima Lipe pokazaloje da će biti od velike koristi, tako da i u nastavku sezone očekujemo lijepevijesti od njih.

Odličnu partiju pokazala ječitava momčad, no Smiljčić je bio jednostavno briljantan, zabio je čak 13golova i definitivno je prvo ime susreta. Osim Smiljčića strijelci za Lipu bilisu Mimić 7, Krucki 4, Bartoluzzi 5, Gamberger 1, Lucić 2 teHlapović s 3 pogotka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI