Požežani na seminaru ¨Tai jutsu¨ u Valpovu

Aikikai Požega
(FOTO: D.O.)

20.02.2017. | D.O.
Pregleda: 2744

Aikido klub "Aikikai Požega" bio je u sudionikAikido susreta Slavonije i Baranje u Valpovu. U sklopu promocije Japanskeborilačke vještine samoobrane-aikida, već treću godinu za redom susreti seodržavaju u organizaciji Aikido društva "Slavonija ".



Tema seminara je bila Tai jutsu (goloruka borba), a vodilisu ga domaćin Alen Zita, Aikikai (licenc.instr.Hrvatskog Aikido Saveza), RomanRogač i Ante Papić iz Aikido kluba "Heion" Osijek. Gost susreta jeŽeljko Dalić, Jiu Jitse iz "Aiki dojo Takeda" iz Belog Manastira.





Kako doznajemo od Zdenka Oroza, člana požeškog kluba, unatočtomu što je aikido klub izgubio termine u Gradskoj dvorani, ostaju uporni inastavljaju s radom, a na seminaru su dobili podršku i od članova Hrvatskogaikido saveza i od Hrvatskog olimpijskog odbora, tako da osim moralne potpore, klubbi trebao dobiti i financijsku pomoć i plan je intenzivnije sudjelovanje naseminarima i daljnji rad, pa makar i po kućama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI