Prometnoj nesreći u Alilovcima kumovao alkohol i brzina

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

20.02.2017. | M.M
Pregleda: 8967

Nakon obavljenog policijskog očevida u vezi prometne nesreće koja se dogodila kod mjesnog groblja u Alilovcima kumovao je alkohol i neprilagođena brzina.

Kako smo već pisali u nedjelju, 19. veljače oko 3:40 sati na županijskoj cesti ŽC-4115 u blizini naselja Alilovci 30-godišnji vozač s 2,12 promila sletio je s ceste.





30-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke "VW Golf", požeških registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u putni kanal nakon čega je vozilo udarilo u betonski stup električnih vodova te se više puta prevrnulo i nekoliko desetaka metara dalje završilo na krovu.


Na intervenciju su izašli djelatnici DVD-a Kaptol i Hitna medicinska pomoć koja je 30-godišnjaka prevezla u OŽB Požega.

30-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajna prijava. Tijekom policijskog očevida u vremenu od 4:00 do 5.10 sati ŽC-4115 je bila zatvorena, a promet se odvijao alternativnim pravcima.




Isti dan dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila oko 2:30 sati u Požegi na Tekiji kada je nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio parkirani osobni automobil, a druga oko 5.45 sati u Pakracu u ulici Prilaz na Mali most gdje je osobni automobil udario u most.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI