Velika anketa: Pajo patak vodi u utrci za gradonačelnika Požege

Gradska kuća u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

20.02.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 8992

Ovih dana, od objave rezultata ankete agencije 2x1komunikacije na portalu direktno.hr, prema kojoj uvjerljivo vodi sadašnjipožeški gradonačelnik Vedran Neferović a budući da to njemu godi, o rezultatimasu se raspisali i požeški NEF-mediji, valjda kako bi čitateljima to ime punoputa ušlo u uho.

Naime, poznato je da ankete netko naručuje i plaća, avjerojatno je to Vedran i učinio, pri tome određujući anketno pitanje a sve dabi narod čitao i da bi se na narod utjecalo. Dakle, marketing vrsnih političkihmanipulatra.

No, iako kandidati "velikih" stranaka do sada još nisupoznati, a sudeći po političkoj situaciji, mogući su i veliki obrati u odlukamatko će to biti, i u ovoj anketi se prelako licitira imenima.


Da postoji poveznica požeškog gradonačelnika s portalomdirektno.hr nije upitno, jer ovo nije prvi takav marketing koji taj portal zanjega radi, pa čak se i na naš portal, nekim čudnim kanalima, pokušalo utjecatida služimo omiljenom vođi. Međutim, poznajući poneke od "visokih" političaramožemo zaključiti da gradonačelnik Neferović čini sebi štetu pokušavajućimanipulirati mišljenjem vrha stranke objavama na "uglednom" portalu, što je zapravo dosta jadno.


Da objavljeni rezultati u anketi ne odražavaju stvarno stanjesvjedoči i nepojavljivanje imena, za sada, vrlo mogućih kandidata zagradonačelnika a upitan je i odabir baze anketiranih pojedinaca.

Stoga smo mi na 034portalu, odnosno, našoj stranicinapravili anketu na kojoj je do sada glasalo gotovo 1000 čitatelja a kaokandidate za gradonačelnika Požege ponudili smo slijedeće likove: Čarobnjaka izOza, Vedrana Neferovića, Paju patka, Zdravka Ronka i Josifa Staljina.

Rezultati su pomalo začuđujući:

- Pajo patak – 29,27 %

- Čarobnjak iz Oza – 28,35 %

- Josif Staljin – 14,53 %

- Zdravko Ronko – 14,43 %

- Vedran Neferović – 13,41 %

Dakle, čini se da će ove lokalne izbore izgubiti i HDZ i SDPjer se njihovi kandidati nalaze pri dnu ljestvice, dok se velika borba vodiizmeđu Paje patka i čarobnjaka iz Oza te je za očekivati da će se njihova imenanaći u drugom krugu.

Anketa i dalje traje te vas pozivamo da odrazite svoje mišljenje pri dnu naše stranice.

S obzirom na rezultate ankete, vidljivo je da Požežani želepromjenu političkih struktura u gradu.


Legenda: NEF-mediji = mediji financirani iz gradskog proračuna Grada Požege čiji je zadatak hvaliti ili uzdizati lik i djelo gradonačelnika Neferovića; (Neferović = kratica: NEF)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI