Tri pobjede požeških boksača

Boksači požekog Graciana
(FOTO: Željko Krpan)

20.02.2017. | A.M.
Pregleda: 6121

U subotu se boksalokolo 1. Hrvatske boksačke lige a za Boksački klub Graciano nastupila su četiriboksača dok su trojica pobijedila.

U kategorijimlađih kadeta, do 43 kg, svoj prvi meč uspješno je odradio Ante Poljaković i prekidom u drugoj rundi pobijedio TeaVuletića iz Osijeka. Ante je već u prvoj rundi snažno pogađao tako da jeprotivniku dva puta brojano. Na samom početku druge runde uslijedilo je jošjedno brojanje i Osječki kut je bacio ručnik.

U svomdrugom meču Lovro Šojat je u teškoj kategoriji mlađih seniora podijeljenomodlukom sudaca 2:1 bio bolji od Kirasićaiz Koprivnice. Lovro je dominirao u prve dvije runde a u trećoj je neopreznoprimio nekoliko udaraca.


Senior (do75kg) Matej Markota odličnom izvedbom dominiraoje prvu rundu te u drugoj završio posao. Sa nekoliko jakih udaraca u tijelonatjerao je na predaju Marina Drpića iz Splita.


U kategorijiseniora do 81 kg nastupio je Adrian Krizmanić. Adrian je poražen na bodove odAlekića iz Rijeke.

Ovim nastupomosvojili smo 10 dragocjenih bodova i ustrojili novu postavu natjecatelja koji dostojnopredstavljaju "smjenu generacija" nakonodlaska jedne sjajne generacije (Knježević, Prpić, Jugović, Krpan, Vidović).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI