34 000 puta vam hvala!

Službena Facebook stranica 034 Portal
(FOTO: 034 Portal)

19.02.2017. | 034 Portal
Pregleda: 5542

Poštovani čitatelji, koristimo ovaj dan, 19. veljače 2017. godine, kada je službena Facebook stranica 034 Portala dosegnula velikih 34 000 lajkova, da vam se zahvalimo na vašoj odanosti i vjernosti.

Iako veliki dio vas ne posjeduje Facebook profil, velika nam je čast imati toliki broj fanova našeg rada na društvenoj mreži. Činjenicu da je 034 Portal najčitaniji u našoj županiji, dugujemo vama, dragi čitatelji. Vi ste naš razlog koji nas tjera naprijed i daje volju za daljnji rad.




Kako smo vas već upoznavali s našim problemima i pritiscima sa svih strana, važno je reći da ste upravo vi razlog što nismo odustali od onoga što radimo. Svaki novi dan donosi sa sobom nove bitke, nama je sve lakše prebroditi jer znamo da ste uz nas kroz sve situacije, a to je najveća čast koju jedan medij može imati.


34 tisuće lajkova za našu županiju je svakako dosta i iznimno smo ponosni što se time možemo pohvaliti. Dakako, zahvaljujemo se i našim vjernim čitateljima u ostatku Hrvatske i diljem svijeta čije priče nas uveseljavaju iz dana u dan. I dalje ćemo se truditi donijeti vam priče onakve kakve jesu jer tu smo zbog vas i cilj nam je pružiti vam kvalitetne i istinite informacije.

Još jednom, 34 tisuće puta vam hvala, dragi naši čitatelji!

Redakcija 034 Portala


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI