Humanitarna akcija ¨Slušaj svoje srce¨ u lipnju u Požegi

Slušaj svoje srce
(FOTO: Privatna kolekcija)

18.02.2017. | M.B.
Pregleda: 2592

Humanitarna udruga ``NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH`` nakon jedne godine stanke ponovno organizira i provodi svoju veliku humanitarnu akciju ``SLUŠAJ SVOJE SRCE`` i to po prvi puta, na području cijele Republike Hrvatske. U Požeško-slavonskoj županiji boravit će 15., 16., 17., i 18. lipnja 2017. godine.

Nakon što smo 2014. godine prešli 15 županija u 14 dana te donirali 1 tonu namirnica za 168 potrebitih obitelji na putu dugom preko 4000 kilometara te 2015. godine prešli 15 županija u 29 dana te donirali 4 tone namirnica za 368 potrebitih obitelji na putu dugom preko 6000 kilometara, ove godine akciju planiramo provesti i na ostale županije, ukupno 19 hrvatskih županija ne uključujući Istarsku u kojoj djelujemo svakodnevno.

100-tinjak će se volontera kroz 50-ak dana akcije udružiti s istim ciljem-pomoći potrebitim obiteljima donacijama namirnica, higijenskih sredstava i ostalim potrebitim artiklima.


Svaki mjesec ćemo se uputit na put kroz 2-4 županije i tako do kraja godine. U svakoj će nas županiji dočekati nekoliko volontera koji će sastaviti popis potrebitih obitelji na svom području te ćemo zajedno s nakoliko osobnih automobila prevesti donacije namirnica do njihovih domova.


Osim same donacije, cilj je pokazati i moralnu obvezu i dužnost koju osjećamo kao sugrađani prema onima kojima je pomoć potrebna. Vraćajući se svake godine u njihove domove pokazujemo da nam je stalo i da nisu zaboravljeni a trenutak sreće kada stupimo na njihov prag upravo je onaj vjetar u leđa koji je i nama volonterima potreban za nastavak humanitarnih aktivnosti nakon svih ovih godina djelovanja.

Ovim putem pozivamo sve građane Republike Hrvatske da se odazovu ovoj velikoj akciji na način da doniraju namirnice unutar svoje županije ili da nam jave za potrebitu obitelj za koju smatraju da joj je pomoć potrebna.

Donacije namirnica moguće je u Istarskoj županiji donijeti u skladište udruge u Puli na adresi Koparska 52 i to svaki utorak i četvrtak od 17 do 19 sati dok će punktovi za ostale županije biti naknadno određeni te javljeni putem medija.

Zahvaljujemo se brojnim volonterima koji su se i ove godine priključili ovoj akciji kao aktivni sudionici.

Sve informacije kao i način kako pomoći možete doznati na broju mobitela 099 308 3750 ili putem službenog facebook profila Naš San Njihov Osmijeh. Pridružite nam se i pokažimo još jednom kako znamo i možemo slušati svoje srce.

Udruga Naš san, njihov osmijeh


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI