20. veljače vijećnici će odlučivati o 10 točaka dnevnog reda

Gradsko vijeće Grada Požege
(FOTO: 034Portal)

18.02.2017. | M.M
Pregleda: 7694

Na idućoj, 29. po redu sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, naći će se 10 točaka dnevnog reda. Tako će u ponedjeljak, 20. veljače vijećnici odlučivati o prijedlogu Zaključka o korištenju proračunske zalihe za studeni i prosinac prošle, te siječanj ove godine.

Pred vijećnicima će se naći i Izvješće gradonačelnika za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2016. godine, prijedlog Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada Požege, Izmjena i dopuna Odluke o autotaksi prijevozu, ispravak Odluke o sigurnosti prometa Grada Požege.

Vijećnici će raspravljati i o izmjenama i dopunama Mreže dječjih vrtića na području Grada Požege, o prijedlogu Rješenja o imenovanju ravnatelja Gradskog kazališta Požega, izvršenju programa održavanja komunalne infrastrukture u Gradu Požegi i prigradskim naseljima za 2016. godinu, izvršenju Programa gradnja objekata i uređaja komunalne infrastrukture te o ukidanju statusa javnog dobra s dijela k.č.br. 470, k.o. Seoci.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI