Izgorjelo krovište obiteljske kuće

Krovište obiteljske kuće uništeno u požaru
(FOTO: A.M.)

18.02.2017. | A.M.
Pregleda: 18477

Vatrena stihija progutala je noćas krovište obiteljske kućeu Kuzmici. Naime, ukućani su noćas oko jedan sat primijetili vatru u potkrovljui odmah dojavili centru 112. Na teren su upućene vatrogasne ekipe DVD-aPleternica, Jakšić, Javna vatrogasna postrojba grada Požege i JVP Požeško-slavonske županije.



- Dojava je došla u 1,07 sati da je zapaljen dimnjak no ubrzo je dojavljeno da se radi o većem požaru. Odmah su aktivirane vatrogasne ekipe JVP Požeško-slavonske županije, DVD-a Pleternice i JVP grada Požege a malo kasnije je pozvan i DVD Jakšić. U gašenju požara sudjelovalo je 40-ak vatrogasaca s 7 vatrogasnih vozila ali zbog zakašnjele dojave objekat nije mogao biti spašen – govori nam zapovjednik DVD-a Pleternica Dragutin Žnidarec.





Na sreću, u ovoj vatrenoj stihiji nitko od ukućana nije ozlijeđen jer su se na vrijeme sklonili od požara.

Iako se pretpostavlja da je do požara došlo zbog neispravnih dimovodnih instalacija, više informacija donosimo po obavljenom očevidu.























Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI