U opožarenoj kući u Kuli policija pronašla 53 stabljike marihuane

Marihuana
(FOTO: PU požeško-slavonska)

17.02.2017. | PU požeško slavonska
Pregleda: 9993

Kao što smo pisali, jučer (16.2) oko 6:00 sati, zapalilo se potkrovlje obiteljske kuća u Kuli u vlasništvu 69-godišnjaka uslijed pregrijavanja električnih vodova koji su nestručno spojeni na glavni vod prije brojila.

Naš reporter koji je bio na mjestu događaja kaže kako se jak miris marihuane mogao osjetiti u velikom krugu oko kuće te da je policija bila dosta misteriozna u davanju izjava o požaru.




Danas smo dobili i službeno policijsko izvješće vezano za ovaj događaj koje potvrđuje da je do požara došlo uslijed pregrijavanja električnih vodova koji su nestručno spojeni te da su u kući pronašli marihuanu.


Policjsko izvješće donosimo u potpunosti:

"U četvrtak, 16. veljače 2017. godine, oko 6 sati u naselju na kutjevačkom području zapalila se obiteljska kuća u vlasništvu 69-godišnjaka uslijed pregrijavanja električnih vodova koji su nestručno spojeni na glavni vod prije brojila.

Isti dan tijekom poslijepodneva, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je opožarena građevina i još jedna obiteljska kuća na kutjevačkom području koje je koristio 33-godišnjak i tom prilikom je u podrumu jedne od kuća pronađena prostorija s opremom za unutarnji uzgoj cannabis marihuane (lampe, tajmeri, ventilatori i dr.) te 53 stabljike cannabis marihuane visine od 50 do 90 centimetara i dvije puške. U obje kuće pronađena je i veća količina raznog streljiva.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjakom utvrđeno je da ga se sumnjiči za kazneno djelo iz čl. 190. Kaznenog zakona "Neovlaštena proizvodnja i promet drogama" i iz čl. 331. "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari", a u vezi krađe električne energije kriminalističko istraživanje se nastavlja."


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI