U subotu u 19:00 sati košarkaški spektakl u Grabriku

Plamene
(FOTO: Arhivska fotografija)

17.02.2017. | Sportalo.hr
Pregleda: 3247

Polako se košarkaška sezona bliži kraju, a samim tim sve su veća uzbuđenja, prije svega u ženskoj konkurenciji gdje se naše djevojke bore za doigravanje, za plasman među 4 najbolje ekipe u državi. Kada pogledamo oko sebe, teško je naći bilo kakvu kategoriju u kojem je naš grad i naš kraj među 10 najboljih, a kamo li među 4. Stoga ove djevojke zaslužuju podršku s tribina, tokom čitave sezone su vrijedno radile, zaslužile su prije nekoliko dana i nagradu kao najbolji ženski klub, a iako su statue prekrasne, još ljepša bi bila prava podrška s tribina.

U goste Plamenima stiže Ragusa, ekipa koju su naše košarkašice dva puta pobjedile ove sezone, u prvenstvu u Dubrovniku, te u Kupu u Požegi košem Kristine Soldo sa zvukom sirene. Dubrovkinje su ekipa koja je na ljestvici ispred Plamena i sigurno su u borbi za doigravanje, tako da ova pobjeda vrijedi dvostruko, donosi bodove ali i prednost u međusobnom omjeru koja bi na kraju mogla Plamene gurnuti i na 3. Mjesto što bi otvorilo realnu mogućnost i za finale doigravanja što nikada niti jednom klubu koji je tek ušao u prvoligaško društvo nije uspjelo.

Englman nema problema s ozljedama, sve cure treniraju i uz pravi impuls s tribina bodovi bi trebali ostati u Požegi. Postoje informacije da bi se na tribinama mogla dogoditi i prava navijačka atmosfera, skupina navijača najavljuje da stiže s bubnjevima, a naravno svi su slobodni pridružiti im se i užariti atmosferu onako kako Plamene žare na parketu!


Bez obzira na dvije dobivene utakmice protiv njih ovo neće biti lagano. Ovo je utakmica koja puno toga odlučuje, tako da je pritisak velik. Mi se pripremamo i nadamo pobjedi. Očekujemo i podršku s tribina kao na utakmici protiv Pule. Oni su ekipa predvođena sjajnom košarkašicom Inom Marin. U utakmici kupa igrali smo bez Ivone Bogoje, tako da smo sada jači pod košem od zadnje utakmice s njima, pa mislim da smo mi ipak jači u odnosu na ranije utakmice, iako naravno moramo biti maksimalno koncentrirani od prve do posljednje sekunde utakmice – najavljuje kapetanica Plamenih Martina Lovrić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI