Tomašević ide u bitku za župana, gradonačelnik se još traži

Darko Puljašić i Alojz Tomašević
(FOTO: Vjeran Blašković)

16.02.2017. | A.M.
Pregleda: 10468

Po riječima predsjednika HDZ-a i premijera RepublikeHrvatske Andreja Plenkovića nakon sjednice Predsjedništva potvrđeno je da ćedosadašnji župan Alojz Tomašević ići u novu utrku na mjesto županaPožeško-slavonske županije ispred HDZ-a.

Na predsjedništvu se sinoć raspravljalo o županijama ikandidatima za župana a slijedeći korak, kako doznajemo, bit će rješavanjeproblema kandidata gradova, ponajprije Zagreba a onda i ostalih gradova iopćina gdje postoji unutarstranačkih nesuglasica o tome tko bi trebaopredstavljati stranku na izborima.

Iz visokih izvora središnjice HDZ-a doznajemo, da sve više sudionikadaje potporu kandidaturi Darka Puljašića za gradonačelnika. Iz toga bi mogliiščitati da se radi o pobjedi Darka Puljašića u provedenoj anketi, koja senakon konzultacija u središnjici provodila u Požegi. Koliko je kompliciranasituacija u Požegi je poznato svim akterima, neki mediji navode kako se radi obratoubilačkom ratu što mi vidimo drugačije. Legitimno i demokratsko pravosvake stranke, njezinih članova jest boriti se za svoga kandidata i svoje mišljenje.Taj demokratski postupak u kojemu se nalazi, ne samo Požega, već više gradova unikakvom slučaju nije bratoubilački rat nego demokratski proces iz kojega ćeizaći jedan pobjednik.


Stoga, suparnicima u vlastitoj stranci želimo da se ovanervozna situacija okonča što prije, a kako doznajemo, to bi moglo biti već slijedećitjedan.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI