Recept za dugotrajan brak je uzajamno poštovanje, pomaganje te puno međusobne tolerancije

Tradicionalni susret Grada Požege „Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka“
(FOTO: M.M.)

15.02.2017. | M.M
Pregleda: 6368

U restoranu "Sara Babin Vir" danas se održao tradicionalni susret Grada Požege "Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka".

Prigoda za ovaj događaj je Valentinovo odnosno dan kada se slavi ljubav. Valentinovo se slavi diljem svijeta i ne ograničava se samo na zaljubljene parove ili izgubljene ljubavi, a korijeni potiču još od staroga Rima. Valentinovo je dan izražavanja ljubavi prema voljenoj osobi, prijatelju, djetetu ili majci.

"Lijepo je okupiti naše stanovnike Požege koji imaju 50 i više godina zajedničkog života u ljubavi u braku i sigurno je jedan primjer mladim ljudima da zajednički život traži puno kompromisa i tolerancije." - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović


"Ovako okupljeni u ovom svečanom trenutku zadovoljstvo mi je pozdraviti vas ispred požeško-slavonske županije i u ime župana Alojza Tomaševića koji je nažalost spriječen i nije mogao osobno doći.


Želim vam puno ljubavi, zdravlja u vašem životu jer vi svjedočite to već pola stoljeća pa nastavite tako i dalje." - rekao je dožupan Ferdinand Troha




Ante i Zdenka Klepo su umirovljenici iz Požege koji su 56 godina u braku, i ovo im je šesta godina kako dolaze na tradicionalni susret Grada Požege "Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka".

"Recept za dugotrajan brak je uzajamno poštovanje, pomaganje te puno međusobne tolerancije." - kažu Ante i Zdenka Klepo




Drago i Marica Blažević također iz Požege desetu godinu za redom dolaze na ovaj susret, a u svibnju će proslaviti 60 godina sretnog braka. Na naš upi koji je recept dugotrajnog braka rekli su nam: "strpljenje, ljubav i uzajamno potpomaganje".




Za dobru atmosferu uz bogat gastronomski meni pobrinuo se tamburaški sastav "Zlatna dolina".



Fotogaleriju "Valentinovo – susret bračnih parova s 50 i više godina braka" možete pogledati ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI