Anamarija Blažević nova predsjednica Zajednice žena ¨Katarina Zrinski¨ Požeško-slavonske županije

Anamarija Blažević
(FOTO: Pakrački list)

11.02.2017. | Pakrački list
Pregleda: 7208

Pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević nova je predsjednica Zajednice žena "Katarina Zrinski" Požeško-slavonske županije koja je sinoć jednoglasno izabrana na izbornoj skupštini održanoj u stranačkim prostorijama HDZ-a u Požegi.

Uz nazočnost brojnih članica i članova županijskog HDZ-a, skupštini su prisustvovali i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, dožupan Ferdinand Troha, Franjo Lucić, saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a, Darko Puljašić, predsjednik GO HDZ-a Požega, Boško Obradović, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Jakšić i Ante Brkić, tajnik GO HDZ-a Požega.

Anamarija Blažević tom prilikom zahvalila se na ukazanom povjerenju i pozvala da se što više žena svojim znanjem i radom aktivno uključi u rad ove organizacije te dodala kako će njezin rad biti nastavak rada i pakračke gradske organizacije koju je vodila, a čije su članice marljivo radile na promicanju važnosti uloge žena u politici i njihovom doprinosu u svakodnevnom životu. Istaknula je kako će i dalje zalagati za afirmaciju žena u svim segmentima društva, poticati nacionalnu politiku za promicanje jednakosti žena, borbu protiv nasilja nad ženama i mladima te njegovati humanitarnu djelatnost po kojoj je zajednica posebno prepoznatljiva u društvu.


Anamariju Blažević na mjestu predsjednice Zajednice žena "Katarina Zrinski" Pakrac naslijedila je dr. Kristina Milek, specijalistica radiologije u pakračkoj bolnici i dugogodišnja članica pakračke organizacije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI