U nedjelju se igra finale malonogometnog kupa

MNK Jakišić
(FOTO: 034 portal)

10.02.2017. | Sportalo.hr
Pregleda: 3661

Pred nama je još jedan uzbudljiv sportski vikend za požeške sportaše, a u prvom planu je finale Županijskog malonogometnog kupa, barem od onoga što se događa u Požegi.

Najbolji požeški sportski klub, ŽKK Plamen u subotu putuje u Zagreb gdje će Englmanove djevojke odmjeriti snagu s najboljom ženskom košarkaškom družinom u državi,Medveščakom. Realno "Medo" je veliki favorit u tom susretu, no Plamene će po prvi puta protiv aktualnih prvakinja u ovoj sezoni zaigrati u najjačem sastavu, tako da očekujemo da će Plamene pružiti pravi otpor favoriziranim protivnicama. Eventualni poraz o ovom susretu neće utjecati na borbu za doigravanje s obzirom da košarkašice Medveščaka pobjeđuju sve redom, tako da se ovo može shvatiti kao priprema za ono što slijedi tjedan kasnije kada Plamene igraju još jednu super jaku utakmicu na svom parketu.

Njihove muške kolege pod vodstvom Darija Richa će u subotu u SD Tomislav Pirc ugostiti košarkaše Đakova u 19,30 sati. Gosti su vrlo dobra ekipa koja je čak još uvijek u prilici upustiti se u borbu za vrh, no Požežanima je vrijeme za pobjedu. U posljednje vrijeme igraju jako dobru košarku, no rezultati konstantno izostaju, nadamo se ovoga puta drugačijem ishodu.


Dva sata ranije, u 17,30 na parket Grabrika će rukometaši koji će u posljednjoj pripremnoj utakmici ugostiti susjede iz Našica, drugu momčad moćnog Nexe-a.


Nedjelja u Grabriku je rezervirana za futsal, najprije će na parket veterani koji će od 8 sati do podne igrati 13. Kolo svoje lige, a nakon toga u 12,20 sati finalni dvoboj seniorskog malonogometnog kupa. Finalisti su MNK Jakšić i MNK Plamen, dvije ekipe koje su proteklu sezonu igrale 2. ŽMNL, a preko prvoligaša su stigli do finala i borbe za trofej. U utakmicu kao favorit ulazi Jakšić koji je ove zime igrao zaista sjajan mali nogomet, osvojili su naslov prvaka, a bili su sjajni i na Božićnom turniru pod imenom Pink panter. I s jedne i s druge strane je nekoliko sjajnih igrača, i unatoč ulozi favorita za Jakšićane, Plamen sigurno ne misli samo tako prepustiti naslov pobjednika svojim sportskim rivalima.

Kako su nogometni klubovi već uglavnom krenuli s pripremama odigrat će se i neke prijateljske utakmice, a na Rekreaciji će snage odmjeriti lider 1. ŽNL Požega i Croatia iz Mihaljevaca.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI